“Să ştii mai multe, să fii mai bun”, la CFR

Ministerul Transporturilor, prin Centrul Naţional de Calificare şi Instruire Feroviară – CENAFER şi Societatea Feroviară de Turism „S.F.T. – C.F.R.” S.A., în colaborare cu Ministerul Educaţiei Naţionale, în cadrul săptămânii “Să ştii mai multe, să fii mai bun”, derulează în perioada 01 – 07 aprilie 2013 proiectul educaţional:

Să ştii mai multe,
despre istoria feroviară, despre trenul regal al României, despre Muzeul Căilor Ferate;

Să fii mai bun,
cu mediul înconjurător, folosind ca mijloc de transport – trenul

Lansarea proiectului va avea loc în data de 01 aprilie 2013, ora 10.00 la Salonul Oficial al Gării de Nord din Bucureşti (intrarea dinspre Piata Garii de Nord – acces pe baza de invitatie), iar deschiderea oficială a spaţiului expoziţional se va face la linia 14 din Gara de Nord.

După inaugurarea oficială şi până în data de 7 aprilie 2013, în intervalul orar 9:00 – 19:00, se va putea vizita Trenul Regal, garat la linia 14 din Gara de Nord, precum şi sălile Muzeului Căilor Ferate. Accesul în muzeu se va face prin poarta redeschisă cu această ocazie, după mai bine 20 de ani, la peronul liniei 14 din Gara de Nord.

Proiectul are ca scop îmbogăţirea cunoştinţelor elevilor şi a vizitatorilor, referitoare la istoria feroviară din România şi la beneficiile transportului feroviar din perspectiva protejării mediului înconjurător.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.