Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Verdictul privind privatizarea C.N. Poșta Română S.A., amânat pentru vara 2013

Publicat: luni, 01 aprilie 2013

Fondul Monetar Internațional (FMI) și-a dat acordul cu privire la prelungirea termenului de cumpărare al dosarului de prezentare privind procesul de privatizare al Poștei Române de către potențialii investitori până pe 28 mai 2013, se arată într-un comunicat al Ministerului pentru Societatea Informațională, MSI. Această decizie a venit ca urmare a solicitărilor transmise de administrațiile poștale și fondurile de investiții interesate să evalueze în detaliu oportunitatea investițională și potențialul de creștere al companiei.  Data limita inițială pentru achiziționarea dosarului de prezentare a fost 11 aprilie 2013, de la sediul MSI. In contextul nevoii de a răspunde pozitiv solicitărilor potențialilor investitori, termenul final al privatizării ar putea fi decalat cu o lună.

Privatizarea Poștei Române a suscitat un interes semnificativ atât în rândul administrațiilor poștale europene, cât și în rândul fondurilor de investiții și băncilor, cu linii specializate în zona serviciilor poștale și de telecomunicații. Consultantul de tranzacție, KPMG, a inițiat contacte cu investitori și a fost solicitat de către potențialii investitori pentru a furniza informații privitoare la procesul de privatizare și la criteriile de calificare pentru angrenarea în procesul de privatizare.

În stadiul actual al desfășurării procesului, pentru a maximiza potențialul comercial al tranzacției, numele investitorilor și stadiul discuțiilor pe care le avem cu aceștia vor rămâne confidențiale. Odată cu parcurgerea stadiilor ulterioare ale privatizării, putem face cunoscute aceste informații și publicului larg. Etapele care urmează să se desfășoare în cadrul procesului de privatizare includ evaluarea și analiza potențialilor investitori, faza de negociere și selecție și deschiderea ofertelor, în trimestrul al doilea al acestui an.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=3556

Publicat de la data apr. 1 2013. Categorii ECONOMIC.

Zona comentariilor

Meteo în țară

15 noiembrie 2019, 10:50
 

NE
Noros
11°C
7 km/h
Perceput de temperatură: 10°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 93%
Vânt: 7 km/h NE
Rafale de vânt: 7 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 7:11
Apus: 16:49
Prognoza 16 noiembrie 2019
Zi
 

NE
Parţial însorit
16°C
Vânt: 4 km/h NE
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 2
Noapte
 

ENE
Parţial înnourat
9°C
Vânt: 4 km/h ENE
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 2
More forecast...
 

Loto

Horoscop

  • 240.980 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team