Salonul de Iarnă al Filialei Constanța Unu a Uniunii Artiștilor Plastici din România

Primăria Municipiului Constanța găzduiește, începând cu data de 29 noiembrie 2023, în incinta instituției, sub egida Uniunii Artiștilor Plastici din România, Filiala Constanța UNU, expoziția de pictură, grafică și tapiserie – ,,Salonul de Iarnă”, o oază de creație și inovație ce va încânta vizitatorii cu o varietate de expresii artistice.

Expoziția ,,Salonul de Iarnă” este o celebrare a diversității artistice, aducând în fața publicului o colecție amplă de opere ce includ pictură, grafică și tapiserie.

Lucrările expuse vor transmite emoții și idei diverse, reflectând diversitatea și bogăția creativității contemporane.

Artiștii, membri ai Filialei Constanța UNU a UAPR, vor prezenta opere inovatoare, fiecare aducând propria viziune și interpretare a artei.

De la explozii cromatice ce încântă privirea, până la compoziții de o delicatețe subtilă, ,,Salonul de Iarnă” va oferi o experiență artistică inedită pentru toți cei pasionați de artă!

Expoziția ,,Salonul de Iarnă”, din incinta Primăriei Constanța, este deschisă publicului din 29 noiembrie 2023, până în luna februarie 2024. Programul de vizitare este de luni până vineri, în intervalul orar 08.00-16.00.

Curator: lect. univ. dr. Florentin Sîrbu

Parteneri media: platforma de presă Intell News și ziarul Ultima Oră

Claudiu Victor Gheorghiu

    
 
 

Comments

comments

2 comentarii la „Salonul de Iarnă al Filialei Constanța Unu a Uniunii Artiștilor Plastici din România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.