Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

SALT, festival de animație în premieră

Publicat: vineri, 01 februarie 2019

 

Prima ediţie a festivalului SALT, reunind producţii bazate pe conceptul #FreeStyle Puppetry, realizate de artişti emergenţi din domeniul teatrului de animaţie şi vizual, va avea loc în perioada 25 – 28 februarie la Teatrul Ţăndărică. „Teatrul Ţăndărică dă startul unui nou festival de animaţie dedicat tinerilor, adulţilor şi profesioniştilor independenţi din domeniul teatrului de animaţie, SALT – ediţia I, locul de întâlnire a proiectelor câştigătoare din cadrul concursului anual cu acelaşi nume”, informează un comunicat al instituţiei de spectacole.

Prima ediţie a evenimentului se bazează pe platforma originală SALT, un concurs unic de proiecte dedicat artiştilor emergenţi din domeniul teatrului de animaţie şi vizual – actori, actori păpuşari, regizori, scenografi, coregrafi, ventriloci, mimi, scenarişti, artişti plastici, susţinuţi de Teatrul de Animaţie Ţăndărică în realizarea şi producţia de la idee la spectacol a proiectelor propuse. „Prima ediţie a festivalului SALT propune pentru data de 28 februarie, la Sala Mare a Teatrului Ţăndărică, o zi întreagă dedicată conceptului de #FreeStyle Puppetry – animaţie liberă, momente scurte de improvizaţie cu marionete/ păpuşi/ obiecte, pe teme la alegere. #FreeStyle Puppetry reprezintă o oportunitate pentru tinerii păpuşari să prezinte o idee, un concept sau un stil de animaţie, cu momente ce pot fi selecţii din lucrări în desfăşurare sau de sine stătătoare cu o durată de maxim 7 minute”, se precizează în comunicat.

Înscrierile au loc până la data de 1 februarie, la adresa de mail miruna@teatrultandarica.ro, participanţii la #FreeStyle Puppetry urmând să primească pe email la începutul lunii februarie desfăşurătorul evenimentului şi să îşi pregătească numerele de animaţie pentru data de 28 februarie.

 

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=107759

Publicat de la data feb. 1 2019. Categorii ACTUALITATE.

Zona comentariilor

Meteo în țară

24 ianuarie 2020, 14:33
 

VSV
Soare
5°C
11 km/h
Perceput de temperatură: 5°C
Presiunea: 1030 mb
Umiditate: 52%
Vânt: 11 km/h VSV
Rafale de vânt: 11 km/h
UV-Index: 2
Răsarit: 7:43
Apus: 17:13
Prognoza 25 ianuarie 2020
Zi
 

VSV
Predominant însorit
10°C
Vânt: 7 km/h VSV
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 2
Noapte
 

V
Nori intermitenti
-2°C
Vânt: 0 km/h V
Rafale de vânt: 4 km/h
max. UV-Index: 2
More forecast...
 

Loto

Horoscop

  • 258.141 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team