Samsung devine sponsorul pe zona de comunicații mobile pentru EuroBasket 2013

Samsung Electronics Co., Ltd, a anunțat astăzi parteneriatul cu EuroBasket 2013 LOC, care va avea loc în Slovenia. Astfel, Samsung devine partenerul oficial pe zona comunicațiilor mobile pentru cel mai mare turneu de baschet de la nivel internațional care se va desfășura în 2013.
La turneul din Slovenia, ceva avea loc între 4 și 22 septembrie vor participa 24 de echipe care vor disputa 90 de meciuri. Competițiile vor avea loc în 4 orașe – Ljubljana, Celje, Koper și Jesenice.
Samsung GALAXY S4, alături de tabletele Samsung GALAXY sunt device-urile oficiale ale competiției EuroBasket 2013.
„În cadrul Samsung suntem onorați să susținem campionatul EuroBasket 2013, fiind prima colaborare cu campionatul European de baschet”, a declarat Stephen Taylor, Vice Președinte Brand pentru Samsung Electronics în Europa. “Datorită prezenței consolidate în Slovenia, suntem mândri de a ne asocia cu acest eveniment. Basketul este un sport care se dezvoltă cu rapiditate, cu o popularitate tot mai ridicată, oferindu-le entuziaștilor mai multe tipuri de competiții precum Slamball, Basketball 3X3 și competițiile pentru jucătorii în scaun cu rotile. Acest turneu va reprezenta o competiție fantastică și un pas important pentru acest sport.”
“Fiecare parteneriat nou aduce un plus de valoare proiectului, în special datorită asocierii cu un partener strategic, cu o notorietate atât de puternică, precum Samsung” a declarat Aleš Križnar, director al campionatului EuroBasket 2013. „Suntem încântați, în mod special, de faptul că Samsung și EuroBasket impart aceleași valori de responsabilitate și grijă față de comunitate.”
“Suntem foarte muIțumiți să anunțăm faptul că Samsung se alătură partenerilor campionatului EuroBasket 2013. Acest parteneriat va acoperi zona comunicațiilor mobile și va aduce competiția mai aproape de public,” a declarat Iztok Rems, Secretar General al Federației de Baschet din Slovenia. „Vrem să punctăm faptul că turneul este un proiect al Sloveniei, dar are și un caracter global și va reprezenta țara noastră cu o mai mare ușurință prin prisma acestui nou acord. Samsung este un partener cu tradiție pentru baschetul din Slovenia, ținând cont de faptul că în anii anteriori a sponsorizat competițiile de tip 3X3 și suntem convinși că această nouă etapă va fi una fructuoasă pentru toți partenerii.”

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.