Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Samsung începe să producă prima memorie flash universală pentru automobilele inteligente

Publicat: marți, 26 septembrie 2017

Samsung Electronics Co., Ltd., liderul mondial în tehnologia memoriilor avansate, a anunțat lansarea soluției Universal Flash Storage (eUFS) pentru a fi folosită în aplicațiile auto de ultimă generație. Disponibile în versiuni de 128GB și 64GB, noile soluții eUFS sunt create pentru sisteme avansate de asistență pentru șoferi (ADAS), tablouri de bord de ultimă generație și sisteme de știri și divertisment, care asigură caracteristici complexe interconectate pentru conducătorii auto și pasageri.

„Avansăm în dezvoltarea sistemelor de asistență pentru șoferi (ADAS) și sistemele de divertisment auto prin lansarea mult mai devreme decât ne-am fi așteptat a primelor soluții eUFS din industrie”, spune Jinman Han, Senior Vice President al Memory Product Planning & Application Engineering la Samsung Electronics. „Samsung susține avansul tehnologic pe piața aplicațiilor auto sofisticate, în timp ce continuă să ofere soluții UFS de top cu fiabilitate și performanțe ridicate”.

Soluțiile UFS încorporate au fost folosite într-o varietate de aplicații mobile din prima parte a anului 2015, atunci când Samsung a lansat pentru prima dată în industrie memoria încorporată de 128GB, conform standardului JEDEC UFS 2.0. De atunci, performanța ridicată și calitatea dovedită a soluțiilor UFS au dus la adoptarea în număr mare a tehnologiei pentru telefoanele mobile, plecând de la vârfurile de gamă, până la produsele din gama medie.

Configurat conform celor mai noi standarde UFS (JEDEC UFS 2.1), noile Samsung eUFS vor oferi viteze avansate de transfer de date și siguranță a datelor. De exemplu, noul Samsung eUFS de 128GB are o viteză de citire a datelor de până la 850MB/s, ceea ce înseamnă aproximativ de 3,4 ori mai rapid decât viteza de citire de 250MB/s de care dispun soluțiile eMMC 5.0 de astăzi. Oferă, de asemenea, viteză de citire aleatorie de 6,4 ori mai mare decât eMMC la 45.000 IOPS. Acest lucru va contribui la îmbunătățirea semnificativă a performanței sistemelor auto de divertisment, pentru gestionarea mai bună a conținutului audio, creșterea acurateții în navigare, accesarea rapoartelor privind traficul și rapoartelor meteo pe internet, comenzi vocale îmbunătățite și accelerarea interacțiunii în social media pe scaunele din spate.

Noile soluții eUFS aduc un proces eficient și sigur de gestionare a erorilor, ceea ce este esențial pentru sistemele auto de divertisment. Conform protocolului MIPI UniPro®*, eUFS detectează și recuperează informații din erorile de tip input/output generate de hardware, fără să implice programul propriu-zis sau repornirea acestuia.

În plus, Samsung eUFS asigură fiabilitate superioară a sistemului, reîmprospătarea rapidă a datelor și notificările privind nivelul de temperatură. Operațiile avansate de actualizare a datelor permite alegerea metodelor preferate și oferă informații despre unitatea, frecvența și progresul actualizărilor pentru manevrarea dispozitivului gazdă. Acest lucru asigură fiabilitate, un element esențial al aplicațiilor auto.

Atunci când vorbim despre gestionarea temperaturii, Samsung eUFS echipează senzorii de temperatură în interiorul sistemului de control. Acest lucru împiedică unitatea de memorie să depășească limite de temperatură critică bine definite, permițând astfel celulelor NAND să funcționeze fără întrerupere la o temperatură specifică automobilelor.

În contextul performanței ridicate și fiabilității sistemelor eUFS, Samsung se așteaptă la o adoptare rapidă a acestora pe piața auto. Samsung va continua să satisfacă nevoile de stocare a liderilor producători de automobile prin oferirea unei varietăți de game eUFS, în timp ce adresează și cererea mereu în creștere pentru soluții de memorie de top pe alte segmente de piață.

MIPI UniPro® reprezintă un protocol unificat care oferă o gamă largă de nevoi de interfață în telefoanele mobile și dispozitivele conectate. Interfața a fost dezvoltată de MIPI Alliance UniPro Working Group și este disponibilă din 2007. Versiunea sa actuală, v1.61, a fost lansată în 2015. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați https://mipi.org.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=85796

Publicat de la data sept. 26 2017. Categorii IT & C, IT&C.

Zona comentariilor

Meteo în țară

24 august 2019, 2:17
 

NE
Senin
22°C
0 km/h
Perceput de temperatură: 21°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 64%
Vânt: 0 km/h NE
Rafale de vânt: 0 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 6:29
Apus: 20:07
Prognoza 25 august 2019
Zi
 

ENE
Parţial însorit
34°C
Vânt: 14 km/h ENE
Rafale de vânt: 18 km/h
max. UV-Index: 6
Noapte
 

NE
Predominant senin
20°C
Vânt: 7 km/h NE
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 6
More forecast...
 

RSS De la ANM:

  • Informare meteorologica
    Ziua/luna/anul : 23-08-2019 Ora : 10 : 00 Nr. mesajului : 1 Intervalul : 23, 24, 25 august; Zonele afectate : conform textului; Fenomene : disconfort termic; Mesaj : INFORMARE METEOROLOGICĂ Fenomene vizate: disconfort termicInterval de valabilitate: 23, 24, 25 augustZone afectate: conform textului       În intervalul menționat, disconfortul termic va fi ridicat, iar local […]

Loto

Horoscop

  • 225.495 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team