Samsung lansează brandul de echipamente medicale "GEO”

Samsung Electronics Co, Ltd. a anunţat lansarea brand-ul medical GEO, dezvoltat împreună cu compania Samsung Medison, parte a grupului Samsung Electronics. Lansarea a avut loc în cadrul Congresului European de Radiologie (ECR) 2013, care se desfășoară la Viena în perioada 7 – 11 martie. La acest eveniment, Samsung va prezenta, de asemenea, cele mai noi echipamente şi tehnologii medicale în colaborare cu Samsung Medison.

Numele noii mărci de dispozitive medicale Samsung, vine de la denumirea în greacă a cuvântului “pământ” („Geo”) și este inclus în numele tuturor dispozitivelor medicale ce fac parte din această gamă, vorbind despre angajamentul companiei de a contribui la menținerea sănătății la nivel mondial prin intermediul dispozitivelor medicale inovatoare. Marca GEO include produse precum XGEO pentru radiografie digitală, aparatul UGEO pentru sistemul de diagnosticare prin intermediul ultrasunetelor şi LABGEO pentru diagnosticare în vitro.

„Samsung se angajează să aducă inovații pe piaţa de imagistică medicală din Europa, cu ajutorul noului său brand de echipamente medicale”, a declarat S.I. Cho, Preşedinte şi Şef al diviziei de Sănătate şi Echipamente Medicale, în cadrul Samsung Electronics şi CEO al companiei Samsung Medison. „Samsung va continua să dezvolte produse dedicate atât medicilor, cât şi pacienţilor, care oferă un diagnostic rapid şi precis”.

Lansarea noului brand de echipamente medicale şi a unei noi tehnologii
În cadrul expoziţiei XGEO, aparatul XGEO GC80, dedicat spitalelor mari şi mijlocii, aduce performanţa de înaltă calitate în materie de radiogradie digiltală, prin intermediul unor panouri detectoare. Datorită acestora, aparatul XGEO GC80 garantează realizarea de radiografii şi diagnosticări exacte, chiar şi în cazul emiterii unor doze mai reduse de raze, aspect vital pentru menținerea sănătății şi a siguranţei pacienţilor. Participanţii la congres vor avea, de asemenea, şansa de a vedea tehnologia de manevrare uşoară a acestor dispozitive, care permite utilizatorilor să mute aparatul cu un minim de efort, chiar şi fără existența unui mâner lateral.

Expoziţia UGEO pune accent pe sistemele moderne cu ultrasunete, dotate cu tehnologii de ultimă generație care le conferă funcţionalități şi performanţe superioare.

În cadrul congresului, Samsung va lansa și o versiune îmbunătățită a aparatului Accuvix A30, care are încorporat tranzistorul **Single Crystal optimizat pentru radiologie. De asemenea, Samsung Electronics va prezenta în premieră produse portabile CT ale NeuroLogica, companie achiziţionată de către Samsung Electronics la începutul anului 2013.

Prezentarea activității academice
În sala Blue Levek (U2) G / H, Samsung va găzdui „Simpozionul satelit” în data de 10 (duminică), între 12:30 – 01:30. Tema principală de discuție a acestei manifestări va fi: „Un nou instrument pentru detectarea şi diagnosticarea cancerului de sân: Ultrasound ElastoScan™ „. Cei invitaţi să vorbească la acest seminar vor discuta despre tehnologia adusă de ElastoScan™, precum şi despre capacitatea sa ridicată de diagnosticare care face posibilă detectarea cancerului de sân într-un stadiu precoce şi oferă suport pentru procedurile chirurgicale recomandate în aceste situații.

Internal orar Subiect Vorbitor
12:30 ~ 12:45 Introducere ElastoScan™ Wim van de Vooren Clinical Marketing Manager, în cadrul Samsung Electronics (European Headquarters)
12:45 ~ 13:05 Rezultatele pozitive obţinute de ElastoScan™ în detectarea precoce a cancerului de sân Dr. Volker Duda Sonologist la Universitatea Marbug, Germania
13:05 ~ 13:25 A influenţat în bine ElastoScan™ modul în care sunt realizate intervenţiile chirurgicale în cazul cancerului la sân? Dr. Christine Kohler Chirurg specializat în operaţii de cancer la sân, Universitatea Marburg, Germania
13:25 ~ 13:30 Sesiune de Întrebări şi Răspunsuri Toţi vorbitorii

Rezervările vor avea loc la Parterul EXPO A, 13.

Pentru a afla mai multe despre divizia de asistenţă medicală Samsung Electronics, filialele sale şi despre produse, vă rugăm vizitaţi: http://www.samsung.com/global/business/healthcare/

Congresul European de Radiologie (ECR) este reuniunea anuală a Societății Europene de Radiologie (ESR), care găzduiește peste 20.000 de participanţi din aproape 100 de ţări. Acest eveniment este dedicat specialiștilor în radiologie din întreaga Europă şi regiune mediteraneană. Manifestarea include un Comitet de Congres, un Comitet de Planificare Programe şi 17 subcomisii ştiinţifice.

** Sonda Single Crystal (tranzistor) oferă o lățime de bandă mare, care permite utilizatorului să folosească o gamă mai largă de frecvențe, oferind totodată o rezoluție și o putere de penetrare mai ridicată.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.