Samsung lanseaza o campanie pentru a celebra sportivii care concureaza la Jocurile Paralimpice

Samsung Electronics Co. Ltd., partenerul global al Jocurilor Olimpice și Paralimpice la categoria echipamentelor de comunicații wireless, a lansat o campanie video captivantă numită „Care e problema ta? Sportul nu ține cont de ea”, pentru a onora angajamentul și realizările sportivilor care participă la Jocurile Paralimpice de iarnă de la Soci 2014.
Platforma Samsung dezvoltată pentru Jocurile Paralimpice „Sportul nu ține cont de barierele fizice” încurajează oamenii să privească sportivii participanți ca pe sportivi obișnuiți și să sprijine îndeplinirea viselor acestora. Această platformă a fost iniţial lansată în cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, fiind accesată de aproape 5 milioane de oameni numai în primele două luni.
Această nouă și curajoasă campanie a Samsung, creată de 72andSunny Amsterdam, atrage atenția asupra faptului că noi toți avem probleme, însă sportul nu face diferențe. În ceea ce privește sportul nu există abilități și dizabilități, tot ce contează este energia și determinarea sportivilor și faptul că aceștia dau tot ce pot pentru a-și atinge țelul.
„Discuțiile în jurul Jocurilor Paralimpice tind să se focuseze mai mult pe dizabilități decât pe sport în sine”, susține Younghee Lee, Vice Președinte Executiv de Marketing Global al diviziei IT&Mobile din cadrul Samsung Electronics. „Samsung, un brand care susține sportul, își dorește să facă mult mai puternic dialogul dintre public și sportivii participanți, concentrându-se pe curajul și performanța sportivilor, precum și pe încurajarea participării acestora în cadrul competițiilor. Credem că această campanie va inspira mai mulți oameni să fie mai preocupați și implicați în Jocurile Paralimpice”.

Ca o continuare a spotului Manifesto lansat pe 20 februarie, noul material video de 90 de secunde „Care e problema ta? Sportul nu ține cont de ea” surprinde momente intime din viața a cinci sportivi din echipa Samsung Galaxy de la Jocurilor Paralimpice, precum și prezența specială a sportivului paralimpic Evan Strong din S.U.A. Materialul video prezintă în detaliu fiecare moment din viața acestora, de la trezirile la 5 dimineața la antrenamentele istovitoare, la intemperiile vremii și teama de a claca, evidențiând totodată și multitudinea de încercări cu care se confruntă orice sportiv de top.
Sportivii care apar în film:
– Jessica Gallagher – schi alpin – Australia
– Seung-Hwan Jung – hochei cu sania pe gheață – Coreea
– Katarzyna Rogowiec –ski și biatlon în țară– Polonia
– Anna Schaffelhuber – schi alpin – Germania
– Evan Strong – snowboard Cross – Statele Unite
– Greg Westlake –hockey pe sanie – Canada
„Sunt foarte entuziasmat de implicarea în campania „Care e problema ta? Sportul nu ține cond de ea” și cred că angajamentul Samsung pentru Jocurile Paralimpice este foarte important. Este nevoie de mult mai multă atenție la faptul că noi, ca sportivi Paralimpici, nu suntem foarte diferiți de sportivii de la Jocurile Olimpice – muncim la fel de mult și ne dorim la fel de mult să câștigăm”, a declarat Gallagher, o schioare din Australia. „Schiez la fel ca orice olimpic, doar că folosesc un echipament adaptat pentru a compensa pierderea vederii mele. Fie că ești un sportiv de top, fie un copil la început de drum, sportul nu face discriminări.” .
Cel de-al treilea film al seriei va fi lansat pe 7 martie şi analizează mesajul din perspectiva unei tinere sportive, Keira, al cărei obiectiv este să îi inspire pe oamenii de orice vârstă, cu orice fel de aptitudine, să se implice în sport.
Samsung distribuie cele trei filme în întreaga lume prin intermediul YouTube, Facebook și Twitter, folosind hashtag-ul #sportdoesntcare.

Despre implicarea Samsung în Jocurile Paralimpice
Samsung este partenerul mondial al Comitetului Paralimpic Internațional la categoria Echipament de Comunicații Wireless. Începând cu Jocurile Paralimpice de iarnă de la Torino 2006, Samsung a sprijinit Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008, Jocurile Paralimpice de iarnă de la Vancouver 2010, jocurile Paralimpice de la Londra din 2012 și este mândru să fie partener oficial al Jocurilor Paralimpice de iarnă de la Soci 2014. Samsung își dorește să transforme Jocurile Paralimpice într-un eveniment care să aibă mai multă audiență la nivel mondial și să răspândească entuziasmul și inspirația Jocurilor prin intermediul tehnologiilor de comunicații wireless.

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.