Samsung, o noua linie de design pentru masinile de spalat Samsung Eco Bubble

Samsung Electronics Co., Ltd, lider mondial în industria produselor electrocasnice digitale, lansează pe piața din România o nouă versiune elegantă a mașinii de spălat Samsung (Slim Model WF60F4E5W2X), care oferă o performanță de neegalat, ușurință în utilizare, durată de viață extinsă și consum redus de energie, toate reunite sub un design premium cu linii uimitoare și dimensiuni reduse.  

Noua versiune introduce un finisaj elegant cu accente de inox și linii argintii, care va complimenta interiorul oricărei locuințe. Alături de design-ul elegant, noul model Samsung Eco Bubble le oferă utilizatorilor dimensiuni mai reduse (60X40X85 cm), adaptându-se cu ușurință în spațiile mici. Pentru a răspunde exigențelor utilizatorilor, noul model Samsung Eco Bubble oferă o capacitate de spălare de 6 kg.

Noua gamă Samsing Eco Bubble Slim aduce nu numai ultimele inovații tehnologice, ci și un stil de viață „smart”.Astfel, noua gamă de mașini de spălat Eco Bubble îți curăță hainele eficient la o temperatură scăzută, evitând deteriorarea acestora, economisind în același timp energie. În plus, aceasta se integrează perfect în locuința ta, având un design elegant, cu finisaje metalice”, a declarat Claudiu Lapadat, Șeful diviziei Home Appliances în cadrul Samsung Electronics România.

 

Datorită inovației tehnologice prezentate de Samsung Eco Bubble, țesăturile vor fi perfect protejate. Combinația mișcării de rotație cu apa fierbinte a fost mult timp un rău necesar pentru a obține rufe curate, dar a rezultat într-o deteriorare mai rapidă a țesăturilor și într-un consum crescut de energie. Noua tehnologie Eco Bubble a Samsung schimbat acest lucru, datorită rezultatelor excelente în procesului de spălare cu apă rece si a potențării efectului detergentului care este transformat în bule de spumă.

 

Mai precis, această tehnologie utilizează un generator de spumă, care este pornit la începutul ciclului normal de spălare. Acesta injectează aer în apa rece folosită, dizolvând și activând detergentul, care penetrează mult mai rapid rufele din cuvă. Spuma intră astfel în contact cu fiecare țesătură, fiind  o soluție mult mai eficiența de spălare a rufelor la temperaturi joase și economisind, în același timp,  energie.

O altă caracteristică ce ridică gama de mașini Samsung Eco Bubble la un nou nivel de performanță este rezistența ceramică, dezvoltată special pentru a preveni acumulările de calcar și a menține eficiența energetică pentru mai mult timp.

 

De asemenea, eventualele probleme din timpul unui ciclu de spălare pot fi analizate cu ajutorul Smart Check, o aplicație ce poate detecta și diagnostica erorile pe care le poate da mașina de spălat. Utilizatorul are acces la soluții de rezolvare rapide și ușoare prin intermediul unui smartphone, eliminând astfel nevoia chemării unui instalator de fiecare dată când mașina de spălat are o problemă.

 

Setările specifice ale ciclului de spălare permit eliminarea tuturor petelor. „Stain away” este programul  ideal pentru îndepărtarea unei o game largi de pete, precum cacao, vin, roșii, ruj, sânge, iarbă și altele. Cu ajutorul tehnologiei Eco Bubble, aceste tipuri de pete sunt înlăturate eficient în timpul unui singur ciclu de spălare.

 

Noine modelele de mașini Samsung disponibile de piață pot fi achiziționate la prețul recomandat de 1.999 RON.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.