Samsung prezintă Chef Collection – noua eră în materie de dispozitive casnice pentru bucătărie

Samsung Electronics Co, Ltd., inovator în materie de electrocasnice la nivel mondial, a anunțat o nouă gamă de electrocasnice premium, ce le permite consumatorilor să gestioneze și să stăpânească întregul proces de gătit, de la început până la sfârșit. Cu sugestii oferite de bucătari de top din lume, a fost dezvoltat un nou frigider care menține intacte chiar și cele mai delicate ingrediente și au fost aduse unele dintre cele mai importante inovații din ultimii 40 de ani în materie de mașini de spălat vase.

Anul acesta marchează debutul colecției Chef Collection de la Samsung – o serie de aparate premium profesionale pentru bucătari, dezvoltate în colaborare cu Samsung Club Des Chefs. Această inițiativă culinară unică, lansată în 2013, a reunit bucătari de clasă mondială care au colaborat cu Samsung la dezvoltarea unor produse de ultimă generație.

„Dacă există un cuvânt pentru a descrie abordarea noastră în 2014, acesta este pasiunea. Fie că este vorba despre gătit și divertisment sau despre crearea unei case frumoase, care merită cu adevărat să fie arătată, pasiunea stă la baza inovației pe care o aducem produselor noastre şi ne inspiră să atingem noi culmi de excelență în design,” a declarat Kevin Dexter, Senior Vice President al departamentului Home Appliences Home and Marketing, Samsung Electronics America. „Prin colaborarea strânsă cu Samsung Club Des Chefs, am creat aparate de bucătărie care oferă flexibilitate, organizare, ușurință în utilizare, precum şi un design premium, pentru a satisface nevoile și dorințele chiar și celor mai pretențioși bucătari.”

Frigiderul de ultimă generație pentru conservarea alimentelor

Datorită atenției pentru inovație și design, frigiderul Samsung Chef Collection cu 4 uși (model RH9900) reprezintă un avans uriaș în ceea ce privește conservarea, depozitarea, organizarea alimentelor și pregătirea mesei. Placa de răcire din metal, poziționată pe partea din spate a compartimentului frigiderului, ajută la menținerea aceleași temperaturi în tot frigiderul, ceea ce este important pentru păstrarea alimentelor proaspete și gustoase. Sistemul de răcire Triple Cooling de la Samsung creează trei curenți de aer separați în frigider și congelator, care permit controlul umidității optime și îmbunătățirea performanței de răcire pentru fiecare compartiment.

De asemenea, sistemul de răcire Triple Cooling permite frigiderului Chef Collection să dispună de un compartiment în dreapta jos – numit Fridge-in-Frezer – care poate fi convertit din frigider în congelator și vice-versa, astfel servind unei multitudini de nevoi. Întreaga capacitate este de aproape un metru cub (2014 DOE Standard), sau 33 de saci plini de alimente. Orice alt frigider nu ar putea găzdui atât de multe alimente.

O nou început în spălatul vaselor

Ultima mașină de spălat vase Samsung (model DW80H9970) schimbă experiența spălatului vaselor. În timp ce sistemele de spălare tradiționale oferă brațe de pulverizare rotative care nu ajung în toate colțurile, mecanismul liniar al tehnologiei WaterWall™ se mișcă de-a lungul părții de jos a cuvei mașinii de spălat vase pentru a asigura înalta presiune a apei în mod consistent, pe întregul parcurs de spălare. Mașina de spălat vase creează un perete puternic de apă, din colț în colț, pentru a ținti fiecare vas, oală, tigaie, linguri și tacâmuri și ustensile. Mai mult decât atât, funcția de spălare intensivă controlabilă (Zone Booster) oferă două zone de curățare. Vasele foarte murdare și tigăile vor avea parte de o spălare la presiune mare și la temperaturi ridicate, în timp ce farfuriile și paharele de o spălare normală, cu un jet de apă mai ușor.

Prezentăm noile soluții de stocare a alimentelor

Zilele când deschideați frigiderul și căutaţi prin sertare și rafturi dezorganizate s-au terminat cu frigiderul Samsung Food Showcase (model RH22H9010SR). Cu o depozitare inteligentă și soluții smart de organizare, frigiderul dispune de un compartiment ShowCase pe ușa din exterior, împărțit în trei zone, ușor de folosit pentru toată familia: un nivel superior pentru alimente precum brânză și sosuri, o zonă pentru familie, la nivel mediu, pentru băuturi și gustări, și o zonă pentru copii, la nivel inferior, pentru cutii de suc și cupe de fructe. Frigiderul include, de asemenea, un compartiment interior InnerCase de depozitare a alimentelor mai mari, proaspete. Bucata izolatoare din metal de pe partea interioară a ușii din față captează aerul rece și menține temperatura optimă în frigider, așa că alimentele rămân proaspete, chiar și dacă ușa frigiderului se deschide frecvent.

Samsung Food Showcase are, de asemenea uși metalice elegante care reflectă filosofia Samsung în design al cărui valoare nu se pierde în timp, adăugând o senzație premium stilului de viață modern al familiilor.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.