Samsung SMART Camera și Getty Images, important parteneriat global din industrie

Samsung Electronics Co., Ltd. și compania globală de media digitală Getty Images au anunțat un nou parteneriat în cadrul Forumului European organizat anual de Samsung. Cele două companii și-au unit forțele cu scopul de a ajuta oamenii din toata lumea să-și distribuie poveștile prin intermediul puterii unice pe care o are fotografia.

„Parteneriatul cu un brand de notorietate cum este Getty Images este o realizare importantă pentru noi. Getty Images este partenerul perfect pentru a putea să le oferim consumatorilor noștri posibilitatea de a-și distribui poveștile în toată lumea cu o calitate mai bună a imaginii și mai repede decât oricând,” a declarat Stephen Taylor, Vice Președinte Brand și Retail în cadrul Samsung Electronics Europa. „Prin acest parteneriat ne dorim să oferim generației viitoare de fotografi intrumentele și tehnologia necesare pentru a-și îndeplini ambițiile profesionale.”

Parteneriatul reunește caracteristicile unice și expertiza specifice atât Samsung, cât și Getty Images cu scopul de a genera moduri noi de conectare a fotografiilor din toată lumea, un beneficiu important pentru consumatori. Ca parte a acestei misiuni comune, acordul dintre Samsung și Getty Images include angajamentul de a crea conținut personalizat începând cu lansarea „Colecției Samsung”, disponibilă acum pe gettyimages.com.

Colecția Samsung este alcătuită dintr-o selecție de conținut editorial premium realizat de fotografi de top ai Getty Images cu ajutorul Samsung SMART Camera NX. De asemenea, cele două companii vor oferi consumatorilor instrumentele și tehnologia necesare pentru a-i ajuta să devină viitori contribuitori ai „Colecției Samsung” folosind sistemul NX.

Craig Peters, Senior Vice President pentru Conținut în cadrul Getty Images a declarat: „Getty Images este motorul din spatele creșterii popularității fotografiei la nivel mondial și suntem încântați să fim parteneri cu Samsung, lider mondial în tehnologie creată pentru consumatori. Prin intermediul acestei colaborări, Getty Images și Samsung vor furniza instrumentele și platforma necesare pentru fotografii din întreaga lume să ne împărtășească perspectiva lor unică.”

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.