Samsung transforma invatatul intr-o activitate distractiva cu GALAXY Tab 3 Kids

Samsung Electronics Co., Ltd, lider pe segmentul tehnologiilor mobile și în domeniul soluțiilor digitale, lansează Samsung GALAXY Tab 3 Kids, o tabletă dedicată copiilor, cu un vast conținut educațional și o securitate ridicată, astfel încât părinții să poată avea control deplin asupra informațiilor accesate.

“Copiii utilizează tehnologia mai mult decât oricând, iar acest lucru nu reprezintă un secret,” a afirmat JK Shin, CEO și Șef al diviziei IT & Mobile Communication în cadrul Samsung Electronics. “Am descoperit o oportunitate în a dezvolta un device pentru copii, care să poată fi utilizat într-un mod intuitiv și distractiv. Astfel, le putem oferi acestora un conținut bogat, interactiv și educațional care, cu siguranță, va fi pe placul părinților.”

Samsung GALAXY Tab 3 Kids beneficiază de o serie de aplicații preinstalate. Aceste aplicații, alături de hub-ul de resurse, Kid’s Store, oferă jocuri educaționale, divertisment pentru copii și aplicații de tip

e-book. În plus, tableta le permite părinților să selecteze aplicațiile pe care copiii le vor accesa, prin intermediul Application Manager.

Având ca scop dezvoltarea copiilor, tableta Samsung GALAXY Tab 3 Kids include și o funcție de Time Management, care le permite părinților să seteze o perioadă specifică de utilizare. Când timpul setat se încheie, tableta se blochează, deblocarea acesteia realizându-se cu ajutorul unei parole, care poate fi reintrodusă de părinte. Această funcție îi ajută pe părinți să se asigure că timpul petrecut de copii jucându-se cu noile device-uri smart este corect echilibrat.

Cu un procesor dual de 1.2GHz, memorie de 1GB RAM, cameră principală de 3 megapixeli și camera frontală de 1.3, Samsung GALAXY Tab 3 Kids oferă perfomanța si puterea specifice gamei Samsung GALAXY și are rolul de a-i provoca pe utilizatori, oferind o experiență interactivă completă.

Cu ajutorul unei carcase speciale pentru copii, GALAXY Tab 3 este ușor de manevrat. Carcasa oferă, în plus, și un C Pen, pentru copiii pasionați de desen, evitând eventualele urme lăsate pe alte suprafețe.

Notă către editori:

Specificații tehnice pentru Samsung GALAXY Tab 3 Kids:

Rețea WiFi
Procesor Procesor 1.2GHz Dual Core
Ecran 7.0 inch WSVGA (1024×600, 170ppi) TFT
Sistem de operare Android 4.1
Cameră Principală 3 megapixeli

Frontală 1.3 -megapixeli

Video Codec: MPEG4, H.264, H.263, WMV

Redare: 1080p Full HD @30fps

Audio Codec: MP3, OGG, AC3, AAC, AAC, eAAC, WMA, WAV, FLAC
Funcții suplimentare Samsung Apps / Kid’s Store
Google Mobile Services: Google Search, Gmail, Google Play Store, Google Plus, YouTube, Google Talk, Google Maps (Turn-by-turn Navigation), Google Now
Conectivitate WiFi a/b/g/n (2.4/5GHz), WiFi Channel Bonding, WiFi Direct

Bluetooth® 3.0

USB 2.0

Memorie 8GB Memorie internă + 1GB (RAM)

slot microSD (până la 32GB)

Dimensiuni Dimensiuni 111.1 x 188 x 9.9 mm
Greutate 302g
Culoare Galben
Baterie Bateria standard , Li-ion 4,000mAh

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.