Săptămâna Gustului la Ambasada Franţei

Reşedinţa Franţei la Bucureşti găzduieşte, joi, 17 octombrie, de la ora 19.30, un eveniment special intitulat « Goûts et Destinations/Gusturi şi Destinaţii » în cadrul căruia invitaţii pot să deguste preparate celebre din mai multe ţări europene.

La eveniment va lua parte şi Excelenţa sa Philippe GUSTIN, ambasadorul Franţei în România, precum şi alte personalităţi române şi franceze.

Acest eveniment are loc în cadrul „Săptămânii Gustului în România”, o manifestare dedicată alimentaţiei echilibrate şi sănătoase, care se desfăşoară în luna octombrie în mai multe oraşe din ţară, în şcoli şi restaurante.

La evenimentul de la Reşedinţa Franţei, bucătarii invitaţi vor prezinta cele mai apetisante preparate româneşti, frantuzeşti, belgiene, suedeze, greceşti sau spaniole.

„Săptămâna Gustului în România” se află la cea de-a treia ediţie. Deviza acestui eveniment este de a pune în valoare meseriile gustului, încurajarea dezvoltării filierelor scurte din agricultură şi de educarea gustului în scopul dezvoltării unei atitudini eco-responsabile.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.