Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Școala de comunicare a ISP și HSS, prima ediție

Publicat: joi, 13 iunie 2013

În perioada 7-9 iunie 2013, la sediul Institutului de Studii Populare din București a avut loc, în colaborare cu Hanns Seidel Stiftung, prima ediție de anul acesta a Școlii de Comunicare, dedicată membrilor Partidului Democrat Liberal.

Timp de trei zile, aleși locali ai PDL și membri ai conducerilor județene, precum și reprezentanți ai organizațiilor de femei și tineri, au fost instruiți în tehnica comunicării, cu accent pe aparițiile TV. Cei 30 de cursanți au învățat de la specialiștii în comunicare invitați elemente de comunicare generală, de comunicare politică, de discurs, de mesaje politice, dicție și comportament în emisiunile TV, precum și tehnici de depășire a emoțiilor.

Un element inedit al acestor cursuri l-a reprezentat amenajarea în sediul ISP a unui studio TV profesionist, în cadrul căruia, sâmbătă, au fost organizate simulări de emisiuni. Toți cursanții au avut posibilitatea de a se exprima pe teme de actualitate imediată și de a afla pe propria lor piele ce înseamnă să fie nu doar sub tirul întrebărilor moderatorului, al atacului contracandidaților politici, dar și sub lumina puternică a reflectoarelor.

La finalul cursului, participanții au primit recomandări privind viitorul fiecăruia din punctul de vedere al poziției de comunicator al PDL.

Datorită cererii mari pentru astfel de traininguri, ISP, alături de partenerii săi, a decis suplimentarea cu încă două ediții a Școlii de Comunicare; următoarea ediție va avea loc în perioada 28-30 iunie 2013.

Mulțumim pe această cale tuturor participanților și ne arătăm convingerea că în PDL există o garnitură credibilă de oameni politici și comunicatori ai valorilor de centru-dreapta.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=7676

Publicat de la data iun. 13 2013. Categorii POLITIC.

Zona comentariilor

Meteo în țară

21 august 2019, 5:04
 

N
Senin
19°C
0 km/h
Perceput de temperatură: 18°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 67%
Vânt: 0 km/h N
Rafale de vânt: 0 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 6:25
Apus: 20:12
Prognoza 22 august 2019
Zi
 

NE
Parţial însorit
35°C
Vânt: 11 km/h NE
Rafale de vânt: 14 km/h
max. UV-Index: 7
Noapte
 

NE
Senin
21°C
Vânt: 7 km/h NE
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 7
More forecast...
 

Loto

Horoscop

  • 225.078 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team