Se deschide Scoala de Vara Boem Club, lectii de muzica pentru toate varstele

Scoala de Muzica Boem Clubcea mai mare scoala privata de muzica din tara va demara incepand cu 18 Iunie proiectul Scolii de Vara 2018, program prin intermediul caruia copii, tineri si adulti de toate varstele isi pot petrece timpul liber din perioada verii intr-un mod cat mai relaxant si placut, invatand sa cante la instrumentul preferat sau cu vocea.

Preturile mici la abonamentele cu lectii de muzica din cadrul Scolii de Vara au atras in ultimii ani multi cursanti de toate varstele la lectiile de pian, chitara, canto, vioara, tobe, saxofon si educatie muzicala pentru prescolari, astfel incat verile lor au fost pline de muzica si relaxare.

Pe langa cursurile de instrument si canto, toti cei care se inscriu la lectiile de muzica din cadrul Scolii de Vara Boem Club 2018 vor beneficia de oportunitatea de a participa saptamanal la workshop-uri de teoria muzicii sau la o ora gratuita de cor, in cazul copiilor cu varste intre 6 si 14 ani. De asemenea, Scoala de Vara se va finaliza printr-un spectacol concert al absolventilor acestui program , eveniment organizat la Centrul National de Arta Tinerimea Romana, loc in care toti cei care vor urma cursurile de muzica pe perioada verii, vor avea ocazia sa faca public dovada studiului lor in fata prietenilor, familiilor si cunostintelor care se vor afla in public.

La sfarsitul lunii iulie vor avea loc auditii de clasa pentru toti cei care vor urma cursurile de muzica din cadrul Scolii de Vara in perioada 18 Iunie- 31 Iulie.

Pentru copiii cu varste cuprinse intre 6 si 17 ani, Scoala de Muzica Boem Club a organizat un proiect special pe perioada verii, Tabara de Muzica Boem Club (a IV-a Editie), care se va desfasura pe parcursul a doua saptamani, consecutiv, in perioada 1-13 Iulie, la Bran, in judetul Brasov.

 

In cadrul Taberei de Muzica Boem Club vor participa atat copii din cadrul scolii, cat si din afara, din toare orasele tarii, care vor putea lua parte la ateliere de muzica pe grupe de varsta (pian, chitara, tobe, vioara si canto), se vor distra cu concursuri, jocuri, intreceri pe teme muzicale si vor vizita locuri frumoase din imprejurimi. Pentru a participa in Tabara de Muzica Boem Club nue ste necesar sa fi facut anterior muzica, intrucat este o tabara introductiva in muzica.

 

Noutatea Scolii de Vara Boem Club 2018 consta in faptul ca preturile sunt in acest an accesibile pentru oricine isi doreste sa petreaca o vara „altfel”, pentru copiii care nu au timp in cursul anului scolar sa urmeze cursurile de muzica dorite din cauza programului incarcat de la scoala, precum si pentru adultii care pur si simplu isi doresc sa se detensioneze intr-un mod cat mai placut dupa job.

„ Pentru al 9-lea an consecutiv, Scoala de Muzica Boem Club organizeaza proiectul Scoala de Vara, incurajand cat mai multi copii, tineri si adulti sa faca muzica, sa indrageasca arta si sa isi insuseasca intr-un timpul relativ scurt, prin lectii de muzica intensive, o baza solida pentru o educatie muzicala de calitate. Noi sustinem ideea ca oricine poate face muzica si nu credem in notiunea de afon in muzica, sintagma care nici nu ar trebui sa mai existe. De aceea, pe perioada verii am scazut preturile destul de mult, astfel incat un numar cat mai mare de persoane sa isi poata urma visul de a face muzica si de a invata sa cante la instrumentul muzical preferat”, a declarat Claudia ATANASOAE, General Manager Scoala de Muzica Boem Club.

 

Toti cei care doresc sa se inscrie la cursurile de muzica ale Scolii de Vara Boem Club o pot face la datele de contact de mai jos, in functie de sediul la care doresc sa se inscrie:

Sediul Boem Club Alba-Iulia – 0735 641 594; albaiulia@boemclub.ro
Sediul Boem Club Cotroceni-Razoare – 0760 689 422; razoare@boemclub.ro
Sediul Boem Club Dorobanti – 0761 786 601; dorobanti@boemclub.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.