Se lansează abonamentele stagiunii toamnă – iarnă 2013 la Sala Radio

Aţi vizionat filmul Amadeus, dar nu aţi auzit încă live Recviemul de Mozart? Nu aţi ascultat până acum o vioară de colecţie? Aţi auzit vorbindu-se despre muzica barocă, dar nu vă imaginaţi cum sună? Sau sunteţi un meloman de tradiţie şi abia aşteptaţi să reveniţi în sălile de concert în aceasta toamnă? Pentru toate acestea şi multe altele, de la muzică clasică, la jazz, de la concerte pop cu artişti consacraţi, la seri de muzică populară tradiţională, vă aşteptăm în stagiunea 2013-2014 la Sala Radio din Bucureşti.

Noile abonamente pentru perioada toamnă – iarnă 2013 a stagiunii Orchestrelor şi Corurilor Radio România vă asigură un loc la cele mai importante evenimente muzicale ale stagiunii.

Doar două săptămâni aveţi la dispoziţie pentru a vă asigura locurile la concertele cuprinse între octombrie şi decembrie 2013! Vă aşteptăm aşadar între 2 septembrie şi 15 septembrie 2013 la casa de bilete din strada General Berthelot 60-64. Detalii puteţi afla la telefon: 021.303.1428 sau 021.314.6800.

Programul este:

– de luni până vineri, între orele 09:00-18:00;

– în zilele de concert/spectacol din timpul săptămânii: 09:00-20:00;

– în zilele de concert/spectacol din weekend: 09:00-12:00 şi 15:00-20:00.

Abonamentele sunt valabile la toate concertele şi recitalurile din stagiunea Orchestrelor şi Corurilor Radio. Excepţie fac evenimentele susţinute de Orchestra de Muzică Populară şi manifestările speciale realizate în parteneriat.

Preţurile la abonamente sunt (perioada octombrie – decembrie 2013):

– Abonamente de acces:

categoria I: 390 lei

categoria a II-a: 312 lei

categoria a III-a: 234 lei

– Abonamente cu valoare redusă (pensionari, elevi, studenţi):

categoria I redus: 234 lei

categoria a II-a redus: 187 lei

Abonamentele de acces cu preţ întreg sunt disponibile şi pe www.bilete.ro , în oficiile Poştei Romane, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi în Magazinele Germanos. Abonamentele cu preţ redus se pot achiziţiona numai de la casa de bilete a Sălii Radio, pe baza unei copii a talonului de pensie sau a carnetului de elev/student vizat la zi şi a cărţii de identitate.

După participarea la Festivalul Internaţional George Enescu – ediţia XXI, Orchestrele şi Corurile Radio vor începe noua stagiune prin câteva evenimente speciale pe care nu trebuie să le rataţi!

• Vineri, 4 octombrie, ora 19:00 – Recitalul extraordinar de la Bucureşti din cadrul turneului naţional Duelul viorilor (ediţia a III-a)

Doi violonişti de excepţie – Liviu Prunaru (concert maestru al uneia dintre cele mai mari orchestre din lume – Royal Concertgebouw Amsterdam) şi Gabriel Croitoru (solist concertist al Orchestrelor şi Corurilor Radio România), două viori de colecţie – Stradivarius şi Guarneri, plus pianistul Horia Mihail şi un repertoriu atractiv sunt elementele reunite într-un singur eveniment la Sala Radio!

• Stagiunea 2013-2014 a Orchestrei de Cameră Radio se deschide pe 9 octombrie 2013 printr-un concert special care le propune melomanilor o inedită întâlnire artistică.

Violonistul Liviu Prunaru va juca un dublu rol în cadrul evenimentului! Îl veţi regăsi atât ca solist, cât şi ca dirijor la pupitrul Orchestrei de Cameră Radio!

• Concertul-eveniment de deschidere a noii stagiuni a Orchestrei Naţionale Radio din 11 octombrie 2013 este un regal artistic ce îi va reuni pe scenă pe Tiberiu Soare, dirijor principal al ansamblului, tânărul violonist belgian Lorenzo Gatto, distins cu numeroase premii la cele mai importante competiţii internaţionale, actorul Victor Rebengiuc, soprana Simonida Luţescu şi mezzosoprana Antonela Bârnat, alături de Corul Academic Radio, condus de Dan Mihai Goia.

Repertoriul serii cuprinde două compoziţii romantice: Concertul nr. 1 în sol minor pentru vioară şi orchestră semnat de compozitorul german Max Bruch şi celebra lucrare a compozitorului norvegian Edvard Grieg, suita Peer Gynt.

Pentru alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio vă rugăm să consultaţi site-urile www.orchestreradio.ro sau www.orchestreradio.com .

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.