Se redeschide hotel  LIDO

 

Hotelul care a făcut istorie în perioada interbelică se redeschide, după o investiție de circa 5 milioane de euro făcută de Grupul Phoenicia.

Lido a fost unul dintre simbolurile Bucureştiului interbelic, dar şi locul unde se putea respira aer occidental în perioada comunistă.  Piscina sa exterioară, cu valuri artificiale, a putut fi văzută în zeci de filme din anii 1970-1980, care doreau să arate că în România se trăieşte la nivel occidental.  Și această piscină va fi repusă în funcţiune.

 

“După un amplu proces de renovare prin intermediul căruia s-a îmbinat eleganţa perioadei interbelice cu ceea ce reprezintă confortul zilelor noastre, hotelul Lido îşi redeschide porţile pentru a-şi primi oaspeţii. Hotelul va fi clasificat la patru stele şi va fi denumit Lido by Phoenicia, având 115 camere, dintre care 18 apartamente. În interior au fost păstrate unele elemente originale, precum liftul, tavanul din unele camere şi treptele. Dispune de 2 restaurante – Restaurant Lido şi Lido’s Brasserie & Bar, 2 Săli de conferinţă, sală de fitness şi masaj. “, transmite un comunicat al Phoenicia.

 

Grupul Phoenicia, controlat de familia Murad, deţine mai multe hoteluri cunocute, în Bucureşti şi pe Litoral. Recent, grupul a achiziţionat un alt complex hotelier-simbol în perioada comunistă, Panoramic- Belvedere-Amfiteatru, din Olimp.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.