Se relansează Revista literară radio la Radio România Cultural

Duminică, 1 septembrie, ascultaţi la Radio România Cultural o ediţie specială a emisiunii Revista literară radio, într-o nouă formulă!

O dată cu deschiderea Festivalului Internaţional “George Enescu”, eveniment de tradiţie care va fi transmis, on air şi online, la postul Radio România Cultural, o emisiune de tradiţie este relansată la Radio România Cultural.

Începând cu 1 septembrie, în fiecare duminică, ascultaţi ediţii speciale ale emisiunii Revista literară radio, iar din 29 septembrie, Revista literară radio revine în grila de toamnă a postului Radio România Cultural!

O echipă tânără şi dinamică de realizatori, interviuri, cronici, dezbateri, transmisii în direct, înregistrări valoroase, texte şi fotografii de la evenimente. Un produs multimedia ce rămâne tradiţional, on air, dar este şi mai actual, online.

Revista literară radio – în miezul evenimentelor lumii literare!

Postul Radio România Cultural confirmă astfel evoluţia sa din ultimii ani, oferind emisiuni premium realizate de echipele sale de profesionişti, prin care îmbină tradiţia şi mijloacele clasice cu multimedia.

Alături de Revista literară radio, alte două emisiuni, Revista teatrală radio şi Revista muzicală radio vor fi lansate, on air şi online, în grila de toamnă a postului Radio România Cultural, în preajma aniversării a 85 de ani de la înfiinţarea radioului public.

Prin complexitatea lor, cele trei proiecte multimedia se ridică la nivelul cerinţelor radiofonice contemporane, păstrând totodată legătura cu tradiţia, aşa cum este cazul emisiunii Revista literară radio, iniţiată în urmă cu multe decenii de Vasile Voiculescu.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.