Sector 6: Campania "Plantează un copac pentru sănătatea ta!" continuă

 

Primăria Sectorului 6 îţi lansează o provocare: Dacă doreşti să demonstrezi că îţi pasă de oraşul tău şi pui umărul pentru un mediu mai bun, ia-ţi rudele şi prietenii şi vino sâmbătă, 6 aprilie, începând cu orele 10.00, în Parcul Giuleşti pentru a planta şi tu unul dintre cei 300 de copăcei care vor împrospăta “plămânul verde “al sectorului.

Acţiunea din acest week-end face parte din campania ”Plantează un copac pentru sănătatea ta!”, derulată de Primăria Sectorului 6, în contextul marcării “Lunii Pădurii” în perioada 15 martie – 15 aprilie, desfăşurată la iniţiativa doamnei Lucia Varga, Ministrul delegat pentru  ape, păduri şi piscicultură, cu sprijinul Romsilva. Alături de partenerii campaniei, Asociaţia Montană Phoenix va implica 50 de voluntari, ei având o lungă istorie în acţiuni “verzi”.

Proiectul  urmăreşte  conştientizarea  importanţei  copacilor  pentru  calitatea mediului în care trăim, pentru sănătatea fiecăruia dintre noi, precum şi rolul educativ şi de responsabilizare pe care îl are gestul de a sădi un copac. Este încă o ocazie de a reaminti că un singur copac, produce trei tone de oxigen pe an, putând susţine o familie formată din doi adulţi şi doi copii.

 

“ Avem nevoie de ajutorul vostru, pentru ca împreună să plantăm câţi mai mulţi copaci  şi să contribuim astfel la efortul general de a crea un mediu mai bun pentru noi toţi!”, a declarat Rareş Mănescu, edilul Sectorului 6.

    
 
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.