Sectorul 6: Sute de amenzi aplicate pentru încălcarea liniştii publice şi comerţ ilegal în pieţe

 

Din dispoziţia primarului Rareş Mănescu, poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 continuă seria activităţilor care au scopul de a creşte siguranţa membrilor comunităţii Sectorului 6. 

 

Pe tot parcursul lunii noiembrie, agenţii au desfăşurat acţiuni în vederea respectării ordinii şi liniştii publice, prin depistarea persoanelor care încalcă normele de convieţuire socială, ordinea şi liniştea publică. Totodată, au fost identificate grupurile de persoane care consumă alcool până la ore târzii în zonele limitrofe locuinţelor.

În urma intervenţiilor, au fost legitimate 530 de persoane, identificate 108 de persoane fără adăpost şi aplicate 114 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 20.350 lei.

 

De asemenea, şi în pieţele agroalimentare din Sectorul 6 au fost efectuate controale în vederea îndepărtării falşilor producători agricoli şi pentru respectarea normelor de curăţenie.

Au fost legitimate 1104 de persoane, aplicate 485 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 59.800 lei, şi confiscate bunuri (fructe şi legume) comercializate ilegal, în valoare de 13.470 de lei.

 

          Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 informează că acţiunile de control se vor desfăşura permanent în tot Sectorul 6, aplicându-se de fiecare dată când va fi cazul sancţiuni contravenţionale, cu scopul de a asigura şi menţine ordinea şi siguranţa publică.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.