Show-ul Depeche Mode, o producţie impresionantă

În doar câteva zile, fanii celei mai iubite trupe de muzică electronică din istorie vor avea şansa de a-şi reîntâlni idolii în cadrul unui show cu adevărat impresionant.

Considerat drept unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale anului, concertul Depeche Mode se va bucura de o producţie extraordinară, peste 2000 de persoane fiind implicate în organizarea spectacolului ce va avea loc miercuri, pe 15 Mai, la Arena Naţională, fiind prezentat de Cosmote şi susţinut de Ursus şi Volksbank.

Concertul trupei Depeche Mode se anunţă a fi cu adevărat spectaculos, întreaga producţie a evenimentului ce marchează cea de-a doua vizită a trio-ului legendar în România bucurându-se de o desfăşurare de forţe impresionantă. În ziua evenimentului, pe Arena Naţională vor lucra peste 2000 de oameni: echipa de producţie, barmani, plasatori, agenţi de pază şi tehnicieni, atât din România, cât şi din ţări precum Polonia, Ungaria, Turcia, Austria sau Germania. Întreaga producţie a show-ului va veni în România cu 12 tiruri şi 5 autocare, numai staff-ul trupei reunind peste 120 de persoane. De altfel, întreaga zonă de culise a Arenei Naţionale va fi amenajată pentru a putea acomoda un număr cât mai mare de oameni. Nu mai puţin de 6 cabine vor fi pregătite exclusiv pentru membrii trupei şi apropiaţii lor, acestora adăugându-se o zonă specială pentru garderobă, o cameră de zi şi alte două lounge-uri, plus două birouri de producţie, pentru decorarea acestora utilizându-se 12 canapele, 24 de măsuţe de cafea şi alte 96 scaune!

În backstage vor mai fi amenajate o sală de mese, dar şi o bucătărie de 560 de metri pătraţi, fiind deja ştiut că cei trei membri Depeche Mode călătoresc peste tot alături de bucătarul personal, care supraveghează atent întregul meniu. Cumpărăturile se fac în fiecare dimineaţă, fiind vizate alimentele proaspete, organice, pregătite apoi în două cuptoare speciale, cu convecţie, pe care staff-ul trupei le transportă peste tot, în fiecare nouă destinaţie a turneului. La cererea expresă a membrilor trupei, în backstage vor fi amplasate şi două maşini de făcut gheaţă, una pentru cuburi, iar cealaltă pentru fulgi, care vor funcţiona pe toată durata vizitei lor.

Deşi călătoresc foarte mult, iar programul lor este foarte încărcat, Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher vor să fie mereu la curent cu ştirile, de aceea insistă ca din cabinele lor să nu lipsească televiziunea prin satelit, conexiunea la internet, dar şi câteva ziare locale şi patru publicaţii englezeşti. În funcţie de timpul liber pe care îl vor avea la dispoziţie, membrii trupei voi vizita şi centrul Bucureştiului, de care s-au arătat foarte încântaţi după ce l-au admirat în mai multe articole şi fotografii postate online.

Concertul Depeche Mode va avea loc miercuri, 15 Mai, pe Arena Naţională, accesul în incinta zonei de spectacol fiind posibil începând cu ora 17:00. Ultimele bilete se mai găsesc în reţeaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului. Luni şi marţi, bilete vor fi disponibile şi la casa de bilete a Arenei Naţionale, din Bulevardul Basarabia 37-39, între orele 10:00-18:00, urmând ca miercuri, aceasta să fie deschisă în intervalul 10:00 – 15:00. În ziua evenimentului vor funcţiona şi casele de bilete din Bulevardul Pierre de Coubertin şi Strada Maior Coravu, între orele 10:00 şi 21:00.

Autor: Călin Angheluţă

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.