Sorin Oprescu a acordat diplome In Honoris pentru 41 de olimpici internaţionali

Primarul general, Sorin Oprescu, a acordat vineri diplome In Honoris pentru 41 de olimpici internaţionali, medaliaţi cu aur, argint şi bronz, în semn recunoaştere a efortului, rezultatelor şi valorii acestor elevi de excepţie.

In cadrul celei de-a patra editii a Galei Olimpicilor Internationali au primit diplome si premii elevi din cadrul mai multor licee din Capitala: Liceul International de Informatica, Colegiul National de Informatica Tudor Vianu, Colegiul National Sfantul Sava, Colegiul National Gheorghe Lazar, Liceul Teoretic „Constantin Brâncoveanu; The International School, Liceul Teoretic „Jean Monnet”, Bucureşti.

’’Incercam astazi sa va multumim pentru ceea ce ati realizat, si, in acelasi timp, sa multumim profesorilor  si parintilor dumneavoastra. E important ca in Romania sa se puna din ce in ce mai mult accentul pe meritocratie. Vreau sa va asigur ca toate tarile dezvoltate, mai devreme sau mai tarziu, au acordat importanta cuvenita valorilor. Stim cu totii ca probabil veti intampina probleme in momentul in care veti termina studiile si veti dori sa va perfectionati cariera in Romania. Eu sunt convins ca exista oameni si exista posibilitati pentru a va realiza visurile. Va multumesc din nou pentru taria de caracter pe care o aveti, pentru dorinta voastra de a invata si de a fi primii si va asigur ca voi sunteti viitorii profesionisti ai acestei tari’’, a declarat Primarul General.

Decernarea diplomelor a avut loc in prezenta familiilor elevilor, a profesorilor pregătitori precum şi a Inspectorului Scolar General Constantin Traistaru:

’’Prin performantele voastre sunteti intr-adevar de invidiat. Sunteti de invidiat pentru ca tineretea voastra, care va ofera atatea posibilitati de loisir, o dedicati adancirii in cunoastere. Rezultatele voastre nu exprima decat rezultatul muncii dumneavoastra. Ma onoreaza parteneriatul cu Primaria Municipiului Bucuresti,  precum si preocuparea permanenta de a va rasplati’’, a declarat Inspectorul General.

Premierea olimpicilor internaţionali constă si în organizarea pentru aceştia a unei excursii la Paris, în perioada 8 – 13 mai 2013.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.