Spectacol în apă și în aer. Expoziție pe uscat

Locuiți în București și v-ați săturat să fiți treziți de către zgomotele produse de picamăre, bormașini sau alte unelte zgomotoase și supărătoare? Ei bine, nu am nicio soluție pentru a vă ajuta să scăpați de ele, însă există o zi din an în care sunetele proeminente lasă cu gura căscată sute de bucureșteni, îi încântă chiar, ați ghicit, mă refer la spectacolul avioanelor. Pe data de 15 septembrie, de la ora 11 00, piloți profesioniști vă vor trezi din somn și vă vor purta în zbor alături de ei, deasupra Lacului Morii. Vor fi fel și fel de demonstrații atât în aer, cât și pe apă, un spectacol pe cinste pentru oameni de toate vârstele.

Parcul din cartier vi se pare plictisitor deși este plin de persoane cunoscute și fiecare loc reprezintă o amintire sau o poveste? Ca să ieșiți puțin din rutina zilnică vă recomand să vizitați expoziția organizată pe data de 15 septembrie, începând cu ora 10 00. Aici puteți admira avioane, elicoptere militare și chiar tancuri de război.

Puteți face fotografii cu exponatele și puteți admira spectacolul organizat de oameni de specialitate, intrarea este liberă!

Pentru a vedea partenerii acestui eveniment dar și pentru a citi mai amănunțit despre ce vă poate oferi acest show, intrați pe pagina de Facebook AeroNautic Show sau pe site-ul: http://aeronauticshow.ro/2016/home/ pentru a vă delecta cu fotografii din anii precedenți.

Sursă foto: imagini Google

Alexandra Bobea (CHIRA)

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.