Spectacolul "Bellezza Rivale" revine în fața publicului bucureștean la Teatrul de Artă

Școala de Artă “Ariodante” în parteneriat cu Royal Art Muzzyk vă invită duminică, 18 august 2013, orele 20:00 la Teatrul de Artă București la Bellezza Rivale – un spectacol sincretic contemporan în care arta vizuală se îmbină armonios cu teatrul și muzica.

Spectacolul le propune tuturor iubitorilor de frumos o serie de povești, care scoase din contextul operelor din care fac parte, capătă noi valențe, transformându-se astfel în creații cu totul și cu totul noi.
Prin interpretarea tinerilor artiști, operele de artă expuse prind viață, devenind astfel obiecte de decor sau recuzită necesare spectacolului.

Profesoara Claudia Deleanu a vorbit despre ideea spectacolului pe care îl propune publicului bucureștean:
“Fiecare operă de artă are la bază o imagine, o emoție și de aici a plecat și ideea acestui spectacol. Culorile florilor, peisajelor, împreună cu trilurile emise de sufletul vocii umane, trezesc la viață întreaga natură. Splendoarea acordurilor pline de emoție ale pianului, alături de timbrul extrem de spațial al marimbaphonului, instrument rar întâlnit în concerte solo, ne introduc în misterele portretelor care, rând pe rând, își spun povestea”.

Din distributia spectacolului fac parte artiștii: Ana-Maria Acunune – soprană, Corina Ignat – soprană, Luiza Albeșteanu – soprană, Maria Müller – actriță, Vladimir Sima – tenor, Anta Agavriloae- pian, Miruna Popa- pian, Maria Zahiu- pian, Dan Baitel- pian, Moroianu Daniela- artist plastic. Regizorul spectacolului este prof. Claudia Deleanu.

În program, vor fi prezentate lucrări din creația compozitorilor: N.Puccini, A.Vivaldi, G.B.Pergolesi, G.F.Handel, J.S.Bach, W.A.Mozart, Fr.Schubert, V.Bellini, G.Donizetti, G.C.Menotti, F.Chopin, G.Enescu, J.Offenbach, E.Sammut și texte din creația scriitorilor: Carlo Goldoni și Ion Minulescu.
Profesori coordonatori: Prof. Iuliana Sgîrcitu și Prof. Claudia Deleanu.

Spectacolul Bellezza Rivale se va juca pe 18 august 2013 la Teatrul de Artă- București, de pe strada Sfântul Ștefan, nr.21( zona Izvorul Rece). Prețul biletului este de 20 lei / persoană. Cei interesați să ia parte la un spectacol original și plin de emoție sunt rugați să confirmare participarea pe adresa de email contact@ariodante.ro, pe adresa noastra de Facebook (ArioDante) sau la nr. 0765.164.402 / 0771.253.530, precizându-se numărul de persoane și un număr de telefon de contact.

Spectatorii pot pleca acasă cu un tablou pictat de profesoara de pictură a Școlii prin participarea la o tombolă. Având în vedere faptul că fiecare lied sau fragment de operă reprezintă un tablou, profesoara Daniela Moroianu va surprinde un moment și îl va picta. Fiecare persoana care intra la spectacol își va trece numele pe spatele biletului, iar la sfârșit se va stabili, prin tragere la sorți, câștigătorul care pleacă cu acel tablou acasa.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.