Stănişoară: Blaga e uzat, Macovei spune lucruri trăsnite

Fostul lider PDL Mihai Stănişoară nu s-a regăsit în cele trei moţiuni pentru şefia PDL. Vasile Blaga este „uzat, obosit”, în vreme ce Monica Macovei „spune şi lucruri trăsnite în PE”, iar moţiunea acesteia este aproape inexistentă. Nici Elena Udrea nu reprezintă, din punctul său de vedere, o soluţie pentru PDL.

„Vasile Blaga nu a respectat pe nimeni şi nimic în partid, nici pe mine (…) Uitaţi-vă la el, e uzat, e obosit!”, a spus Stănişoară, joi, la Realitatea TV, precizând că Elena Udrea „pare mai proaspătă, mai determinată, mai vie” şi „a venit din urmă pe turnantă” în cursa pentru şefia PDL.

Potrivit lui Stănişoară, lupta în PDL se va da între Blaga şi Udrea, pentru că moţiunea Monicăi Macovei „este aproape inexistentă”.
„Aşa-zişii reformişti au rămas ca un ONG grefat pe partid, dar grefa nu a reuşit”, a spus Stănişoară.

El a menţionat, pe de altă parte, că nu este de acord mereu cu lucrurile pe care le spune Monica Macovei în Parlamentul European şi în instituţiile europene despre România. „Spune şi multe lucruri trăsnite”, a spus Stănişoară.

Fostul democrat-liberal a relatat şi despre trecerea sa la PNL, precizând că nu crede că alţi democrat-liberali îi vor urma gestul.

„Am discutat cu domnul Crin Antonescu timp de câteva zile”, a spus Stănişoară, precizând că nu a vorbit cu nimeni altcineva despre trecerea la PNL. Întrebat cum crede că se va numi viitorul preşedinte al României, Stănişoară a răspuns: „Crin Antonescu”. El a menţionat că acest crez al său are legătură cu gestul de miercuri de a trece la PNL.

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.