Star Taxi, aplicatia care permite bacsis taximetristului chiar daca platesti prin card

Star Taxi, aplicatia mobila care permite comanda rapida a unui taxi direct de pe smartphone, fara sa mai suni la dispecerat, implementeaza pentru prima data in Romania plata cu cardul direct din aplicatie. Cand ajunge la destinatie, utilizatorului i se afiseaza in aplicatie cat costa cursa si acesta are posibilitatea de a rotunji suma pentru a lasa ceva in plus soferului pentru serviciile bine prestate (daca doreste).

Disponibila gratuit, aplicatia Star Taxi permite unui utilizator sa isi comande un taxi licentiat, sa vada pozitia lui pe harta in timp real, sa aleaga un anumit sofer pe baza comentariilor si a calificativelor acestuia, acordate de clientii anteriori si sa comunice prin chat cu acesta daca este necesar.

Pentru a beneficia de noua functionalitate, utilizatorii Star Taxi trebuie sa faca un simplu update la aplicatia instalata pe telefon. Plata cu cardul a calatoriei se efectueaza direct din aplicatie, astfel:

1.      Utilizatorul introduce datele de card in aplicatie. Va avea nevoie sa tasteze adresa de email, o parola si un cod de securitate personal. (Datele sunt in siguranta, procesarea cardului se face prin PayU si nici Star Taxi, nici PayU nu stocheaza aceste date);

2.     Selecteaza “Card” ca metoda de plata atunci cand comanda taxiul;

3.      Cand ajunge la destinatie, utilizatorului i se afiseaza in aplicatie cat costa cursa, are posibilitatea de a rotunji suma pentru a lasa ceva in plus soferului pentru serviciile bine prestate (daca doreste) si da “Slide to pay”

4      Dupa ce plata a fost efectuata, utilizatorul va primi o chitanta pe email.

Pentru plati viitoare, utilizatorul nu mai trebuie sa isi inregistreze cardul, ci doar sa autorizeze acele plati prin introducerea codului de securitate ales.

Star Taxi este un punct de referinta atat pentru aplicatiile mobile, cat si pentru serviciile de taxi. Implementarea platii direct din aplicatie impreuna cu PayU este o dezvoltare fireasca: vrem sa le oferim utilizatorilor optiuni complete, servicii integrate, corelate cu toate celelalte beneficii ale unei aplicatii pentru telefoane inteligente”, declara Florin Stoian, CEO Star Taxi.

Ca integrator de solutii moderne de plata, PayU are ca obiectiv imbogatirea experientei clientilor de la o zi la alta. Parteneriatul cu StarTaxi ne ajuta sa venim in intampinarea cumparatorilor cu noi instrumente de plata care sa faciliteze interactiunea cu furnizorul serviciilor”, explica Andreia Stavarache, Sales & Marketing Manager PayU.

Aplicatia Star Taxi poate fi descarcata atat pe Android (www.startaxi.ro/and) cat si pe iOS (www.startaxi.ro/ios) si este disponibila in Bucuresti, Brasov, Timisoara, Cluj, Constanta si Iasi.

Aplicatia Star Taxi are, pana in prezent, peste 100.000 de descarcari pe platformele iOS si Android. Aproximativ 1.500 de soferi sunt disponibili, prin intermediul aplicatiei, in cele 6 orase in care Star Taxi este prezenta: Bucuresti, Brasov, Timisoara, Cluj, Constanta, Iasi. Mii de comenzi sunt realizate zilnic, in cele 6 luni de la lansare fiind plasate 750.000 de comenzi prin intermediul aplicatiei.

Aplicatia Star Taxi este dezvoltata de compania FDSV Online SRL.

Sursa: NoCash.info.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.