Știi care sunt beneficiile MASAJULUI DE RELAXARE?

Masajul reprezintă un set de manevre de tip manual sau tehnic, prin care se ia contact cu tegumentul pentru a stimula pielea și țesuturile adiacente, cu scopul determinării unor reacții vasculare, biochimice, de stimulare senzitivă și de inducere de reacții de tip reflex în vecinătatea zonei de masaj sau la distanță. Scopul inducerii unor astfel de reacții poate fi igienic, profilactic, terapeutic și/sau recuperator.

Cuvântul provine din franceză massage „fricțiunea frământată„, care, la rândul său, provine de la cuvântul arăbesc „مس massa” care înseamnă „a atinge, a simți„.

Masajul de relaxare ajuta la eliberarea de endorfine și serotonina, având astfel un puternic impact la nivel psihologic. Pentru rezultate cât mai bune, acest masaj se efectuează într-o ambianță plăcută, utilizând uleiuri aromate și muzică liniștitoare.

Durata masajului de relaxare este de aproximativ 50 min. Indicat măcar o dată pe săptămână, este un masaj ce se adresează întregului corp.

Te așteptăm la un masaj de relaxare cu unul din uleiurile folosite pentru o buna dispoziție. Motivul pentru care dōTERRA a formulat Balance Grounding Blend pentru a ne ajuta să eliberam blocajele emoționale și să ne întoarcem spre echilibru.

 

 

Este indicat pentru:

– Stări de încordare, neliniște, îngrijorare, deconectare sau când simți că nu ești în apele tale – îmbunătățește starea de spirit
– Stări de confuzie, îndoială, neîncredere sau angoasă
– Are efect de calmare, relaxare, conferă un sentiment de stabilitate, promovează echilibrul și calmul
– Pentru persoanele iritabile, reactive, care se enervează ușor
– Calmează înainte de un examen, concurs sau înainte de a vorbi în public
– Pentru copii cu ADHD, deficit de atenție și hiperactivi
– Pentru persoane cu tulburare afectivă bipolara sau autism
– Pentru calmarea durerilor musculare sau dureri de spate, în caz de lumbago
– Eficient în alinarea bufeurilor la menopauză
– Calmează răul de mașină
– Antibacterian, antiseptic, antiinflamator
– Aplicat pe punctele de puls, pe frunte între sprâncene sau difuzată în încăpere, poate amplifica practica de meditație, ajutând la armonizarea minții și corpului. Ajuta la eliberarea blocajelor și durerii.

Mai mult: Sandal SPA

Sandal Spa Facebook

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.