Serviciu informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Stimați guvernanți, vă mulțumesc!

Publicat: vineri, 13 aprilie 2018

Vă mulțumesc pentru că datorită eforturilor și sacrificiilor d-voastră – a tuturor celor care ați condus România în ultimii 28 de ani -, ieri, în drum spre București, am petrecut doar o oră și un sfert pe cei aproximativ 5 kilometri ai centurii municipiului Râmnicu-Vâlcea. Vă mulțumesc că doar 26 de kilometri am mers în viteza întâia, a doua și, în mod excepțional, în a treia, înainte de a intra pe autostradă la Pitești. Vă mulțumesc că doar pe vreo treizeci de kilometri s-a întins coloana de pe autostradă înainte de București și doar trei mașini am văzut tamponate pe acest tronson.

Vă mulțumesc, astăzi, în numele sutelor de mii de români care au trăit, în a doua zi de Paști, clipe de neuitat, blocați în trafic pe drumurile naționale ale României. Fără eforturile și sacrificiile voastre, o asemenea aventură nu ar fi fost posibilă, oamenii ar fi ajuns mai repede acasă și s-ar fi plictisit, s-ar fi certat dacă să se uite la Steaua – Craiova ori la telenovele, iar astăzi ar fi fost atât de puține de povestit colegilor și prietenilor, la întoarcerea la muncă.

Stimați guvernanți,

Vă mulțumesc, pentru că în acești ultimi 28 de ani, v-ați ocupat de construit drumuri județene și drumuri naționale, autostrăzi și linii nesfârșite de cale ferată, nu de ridicat vile personale la munte, la mare, în Brazilia sau Madagascar. Vă mulțumesc, pentru că v-ați gândit la concediile și tihna cetățenilor români, nu la escapade cu prietenii, familia, amante și amanți prin Dubai, Paris, Rio ori Costa Rica.

Vă mulțumesc, pentru că, în mod constant, călătoriți prin țară, cu mașina și cu trenul, la clasa a II-a, nicidecum cu avionul ori în coloană cu ante-mergător cu girofar, bucurându-vă și voi, precum toți cetățenii, de toate bucuriile unei asemenea călătorii!

Stimați guvernanți,

Nici nu mai știu cum să vă mulțumesc pentru că, în ultimii 28 de ani, v-ați gândit doar la binele cetățenilor români și la dezvoltarea fără precedent a țării noastre!

Și, nu uit ca, la final, să mulțumesc și să mărturisesc spășit că vă înțeleg că după un asemenea efort colosal întru bunăstarea cetățenilor români, ținând cont că ați rezolvat cu infrastructura, cu educația, cu sănătatea și cultura, de un an și jumătate, vă faceți timp și pentru schimbarea Legii Justiției și a Codurilor Penale, pentru ca și cei care au mai păcătuit, pe ici, pe colo, să se poată bucura de dezvoltarea României la care și-au adus propria contribuție.

Și sunt convins că vă mulțumesc sute de mii, milioane și zeci de milioane de cetățeni români pentru toate acestea.

Sau NU?

Mihai Goțiu,

blog de parlamentar

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=96130

Publicat de la data apr. 13 2018. Categorii COLȚUL OPINIILOR, Opinii. Comentarii.

Zona comentariilor

Text To Speech

Meteo în țară

24 ianuarie 2019, 16:08
 

NE
Gheaţă
0°C
32 km/h
Perceput de temperatură: -9°C
Presiunea: 1000 mb
Umiditate: 100%
Vânt: 32 km/h NE
Rafale de vânt: 50 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 7:43
Apus: 17:13
Prognoza 25 ianuarie 2019
Zi
 

ENE
Grindine
2°C
Vânt: 22 km/h ENE
Rafale de vânt: 25 km/h
max. UV-Index: 0
Noapte
 

NE
Ploaie
0°C
Vânt: 18 km/h NE
Rafale de vânt: 22 km/h
max. UV-Index: 0
More forecast...
 

RSS De la ANM:

 • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
  COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 24-01-2019 Ora : 12 Nr. mesajului : 1 Intre orele : 12:30 si 15:30 In zona : Județul Bihor: Oradea, Salonta, Săcueni, Valea lui Mihai, Sânmartin, Tinca, Diosig, Oșorhei, Batăr, Ciumeghiu, Nojorid, Șimian, Sălard, Curtuișeni, Biharia, Sântandrei, Chișlaz, Ineu, Sârbi, Avram Iancu, Hidișelu de Sus, Sălacea, Borș, Tulca, Girișu de […]
 • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
  COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 24-01-2019 Ora : 12 Nr. mesajului : 2 Intre orele : 12:00 si 14:00 In zona : Județul Constanta;Județul Tulcea; Se vor semnala : ceață care determină vizibilitate scăzută, local sub 200 m și izolat sub 50 m.
 • Tipul mesajului : Avertizare nowcasting
  COD : PORTOCALIU Ziua/luna/anul : 24-01-2019 Ora : 11 Nr. mesajului : 3 Intre orele : 11:00 si 14:00 In zona : Județul Ialomiţa: Urziceni, Coșereni, Gârbovi, Manasia, Bărcănești, Munteni-Buzău, Bărbulești, Căzănești, Ion Roată, Ciochina, Reviga, Perieți, Miloșești, Gheorghe Doja, Axintele, Armășești, Sălcioara, Cocora, Alexeni, Grindu, Ciulnița, Andrășești, Sfântu Gheorghe, Valea Măcrișului, Balaciu, Roșiori, Moldoveni, […]
 • Tipul mesajului : Avertizare nowcasting
  COD : PORTOCALIU Ziua/luna/anul : 24-01-2019 Ora : 11 Nr. mesajului : 4 Intre orele : 11:00 si 14:00 In zona : Județul Vrancea: zona joasă;Județul Galaţi; Se vor semnala : depuneri semnificative de polei pe arii extinse
 • Tipul mesajului : Avertizare nowcasting
  COD : PORTOCALIU Ziua/luna/anul : 24-01-2019 Ora : 10 Nr. mesajului : 5 Intre orele : 10:45 si 14:00 In zona : Județul Prahova: zona de munte de peste cota 1800 m;Județul Argeş: zona de munte de peste cota 1800 m;Județul Dâmboviţa: zona de munte de peste cota 1800 m; Se vor semnala : îndeosebi […]

Loto

Horoscop

 • 171.925 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team