Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Stimați guvernanți, vă mulțumesc!

Publicat: vineri, 13 aprilie 2018

Vă mulțumesc pentru că datorită eforturilor și sacrificiilor d-voastră – a tuturor celor care ați condus România în ultimii 28 de ani -, ieri, în drum spre București, am petrecut doar o oră și un sfert pe cei aproximativ 5 kilometri ai centurii municipiului Râmnicu-Vâlcea. Vă mulțumesc că doar 26 de kilometri am mers în viteza întâia, a doua și, în mod excepțional, în a treia, înainte de a intra pe autostradă la Pitești. Vă mulțumesc că doar pe vreo treizeci de kilometri s-a întins coloana de pe autostradă înainte de București și doar trei mașini am văzut tamponate pe acest tronson.

Vă mulțumesc, astăzi, în numele sutelor de mii de români care au trăit, în a doua zi de Paști, clipe de neuitat, blocați în trafic pe drumurile naționale ale României. Fără eforturile și sacrificiile voastre, o asemenea aventură nu ar fi fost posibilă, oamenii ar fi ajuns mai repede acasă și s-ar fi plictisit, s-ar fi certat dacă să se uite la Steaua – Craiova ori la telenovele, iar astăzi ar fi fost atât de puține de povestit colegilor și prietenilor, la întoarcerea la muncă.

Stimați guvernanți,

Vă mulțumesc, pentru că în acești ultimi 28 de ani, v-ați ocupat de construit drumuri județene și drumuri naționale, autostrăzi și linii nesfârșite de cale ferată, nu de ridicat vile personale la munte, la mare, în Brazilia sau Madagascar. Vă mulțumesc, pentru că v-ați gândit la concediile și tihna cetățenilor români, nu la escapade cu prietenii, familia, amante și amanți prin Dubai, Paris, Rio ori Costa Rica.

Vă mulțumesc, pentru că, în mod constant, călătoriți prin țară, cu mașina și cu trenul, la clasa a II-a, nicidecum cu avionul ori în coloană cu ante-mergător cu girofar, bucurându-vă și voi, precum toți cetățenii, de toate bucuriile unei asemenea călătorii!

Stimați guvernanți,

Nici nu mai știu cum să vă mulțumesc pentru că, în ultimii 28 de ani, v-ați gândit doar la binele cetățenilor români și la dezvoltarea fără precedent a țării noastre!

Și, nu uit ca, la final, să mulțumesc și să mărturisesc spășit că vă înțeleg că după un asemenea efort colosal întru bunăstarea cetățenilor români, ținând cont că ați rezolvat cu infrastructura, cu educația, cu sănătatea și cultura, de un an și jumătate, vă faceți timp și pentru schimbarea Legii Justiției și a Codurilor Penale, pentru ca și cei care au mai păcătuit, pe ici, pe colo, să se poată bucura de dezvoltarea României la care și-au adus propria contribuție.

Și sunt convins că vă mulțumesc sute de mii, milioane și zeci de milioane de cetățeni români pentru toate acestea.

Sau NU?

Mihai Goțiu,

blog de parlamentar

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=96130

Publicat de la data apr. 13 2018. Categorii COLȚUL OPINIILOR, Opinii. Comentarii.

Zona comentariilor

Meteo în țară

25 aprilie 2019, 20:02
 

NE
Soare
20°C
4 km/h
Perceput de temperatură: 19°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 55%
Vânt: 4 km/h NE
Rafale de vânt: 4 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 6:16
Apus: 20:12
Prognoza 26 aprilie 2019
Zi
 

E
Înnourat
24°C
Vânt: 7 km/h E
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 7
Noapte
 

E
Predominant senin
9°C
Vânt: 4 km/h E
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 7
More forecast...
 

Loto

Horoscop

  • 205.685 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team