Superstarurile voleiului mondial au plantat copacii la Polivalentă

Mai multe jucătoare de la Alba Blaj, Galatasaray și Vakifbank Istanbul, au participat la o campanie a Confederației Europene de Volei, numită „Green Way” sau Calea Verde

Fetele au mers alături de cercetașii de la Clubul Copiilor sector 3 și au plantat copaci în parcul din fața Sălii Polivalente. Naz Aydemir Akyol și Milena Rasici de la campioana Europei, Vakifbank, nu s-au sfiit să rupă pământul cu mâna, au luat lopata și au umplut groapa în care fusese plantat un stejar.

Zeci de jurnaliști străini au sosit la București pentru turneul final4 al Ligii Campionilor la volei feminin. Antrenorii și căpitanii celor patru echipe din semifinale au pozat alături de trofeul Champions League și au oferit presei interviuri.

Holograf va concerta pentru fani

Organizatorii au amenajat platoul din fața Polivalentei, unde formația Holograf va concerta sâmbătă de la ora 21.00 pentru spectatorii prezenți în fanzone.  În sală se vor instala ecrane gigant, iar spectatorii vor beneficia și un show de lumini și lasere. Accesul în fanzone se va face începand de sâmbătă ora 14.00, urmând ca acesta să fie deschis pe tot parcursul wekeendului!

Ea e cea mai sexy jucătoare de la final-four!

Bulgăroaica Petya Barakova (Volei Alba Blaj) este principala candidată pentru titlu de Miss Volei la turneul final-four al Ligii Campionilor. Frumoasa ridicătoare adoră să pozeze sexy pentru fani, iar fotografiile ei fac senzație pe social media.

Programul competiției:

Sâmbătă 5 mai

semifinala1, ora 16:00: VakifBank Istanbul – Imoco Volley Conegliano

semifinala 2, ora 19.00: CSM Volei Alba Blaj – Galatasaray Istanbul

Duminică, 6 mai

Ora 16:00 Finala mică

Ora 19:00 Finala Mare

Cum se pot procura biletele:

Iubitorii de sport pot achiziționa azi și mâine bilete direct de la Sala Polivalentă sau online de pe http://www.bilete.ro. La vânzare au fost scoase doar pachete de bilete pentru accesul la toate cele patru meciuri, două semifinale şi două finale, la preţuri de 140 lei (peluze) şi 200 lei (tribune). Abonamentul VIP costă 1400 lei.

Stefan Gavan

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.