George Florescu și-a luat viteză spre promovare

Fostul decar al naționalei și-a făcut încălzirea alături de campionul national la raliuri Bogdan Marișca, pentru meciul care poate asigura echipei sale, Universitatea Cluj, matematic prezența în Liga a doua

”U” Cluj este la doar un joc distanță de Liga a doua. Duminică, pe Cluj Arena,  ”șepcile roșii” au nevoie de victorie pentru a-și asigura, matematic, promovarea.

Cel mai important om al ardelenilor, George Florescu, a făcut o pregătire inedită înainte de disputa cu Gaz Metan Mediaș 2:  și-a turat motoarele la maximum alături de campionul national la raliuri, Bogdan Marișca. Favorit și în acest an la câștigarea titlului suprem în competiția națională, Marișca l-a avut copilot pe Florescu la shakedown-ul din cadrul Telekom Transilvania Rally powered by Ford.

” Pentru mine a fost foarte tare, am transpirat puțin, dar mi-a plăcut enorm. Mi-aș dori din suflet să repet această experiență. Chiar am vorbit cu Bogdan și vreau să merg și în curse mai lungi cu el. A fost ceva foarte intens și sper că am luat, cu această ocazie, viteză spre promovare” – George Florescu, mijlocaș Universitatea Cluj

”Dacă nu reușesc să-l fac pe invitat să transpire, înseamnă că trebuie să mă las de meserie. N-a fost vorba de curaj la George, el e curajos pentru felul în care joacă și pentru pasiunea pe care o are. Îi urez baftă lui și colegilor pentru promovare. Chiar i-am promis că voi veni din nou la meciuri pe Cluj Arena, acolo unde am copilărit” – Bogdan Marișca, Napoca Rally Team, campion național la raliuri.

Fostul decar al echipei naționale a României a mărturisit că senzațiile pe care le-a avut în mașina de curse alături de Marișca nu pot fi egalate de nimic altceva.

” Nu mi-au tremurat picioarele când am urcat în mașină, ci la final. Este incomparabil sentimentul de la fotbal cu cel de la raliuri. După un gol, chiar dacă e pentru națională, este foarte mare adrenalina, dar aici, la raliuri, este ceva în plus” – George Florescu, mijlocaș Universitatea Cluj.

Campionul de la Napoca Rally Team a explicat ce au în comun sportul-rege și cursele de mașini.

”Timpii de reacție trebuie să fie foarte rapizi, atât la fotbal, cât și la raliuri, altfel e de rău. Noi zburăm afară, iar ei iau gol. Bine, ei mai au o șansă să dea gol că meciul durează 90 de minute, la noi povestea e mai dificilă că nu poți da restart” – Bogdan Marișca, Napoca Rally Team, campion național la raliuri.

Stefan Gavan

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.