Surse: Rocadă între anumite ministere, după retragerea Monei Pivniceru

Există zvonuri potrivit cărora s-ar putea face o rocadă între anumite ministere, după retragerea Monei Pivniceru din fruntea ministerului pe care îl conduce pentru a face parte din CCR.

Potrivit unui scenariu vehiculat, Titus Corlățean ar pleca definitiv din Ministerul de Externe, iar locul său de la Externe ar fi ocupat de liberalul Klaus Iohannis.

Și în fruntea ministerului Justiției se vor face modificări. Astfel, numele vehiculat pentru a conduce justiția este cel al liderului PSD Dan Șova.

Un alt scenariu elimină însă excluderea lui Titus Corlăţean din Guvern. Zvonul cu privire la exluderea lui Titus Corlăţean din Guvern vine după ce acsta ar fi însărcinat cu spălarea imaginii premierului Victor Ponta şi implicit a PSD-ului în străinătate. Ca urmare, există posibilitatea ca actualul ministru de Externe să devină ministru al Justiţiei.

Se pare că singurul punct comun al celor două scenarii îl reprezintă numirea lui Klaus Iohannis în fruntea ministerului de Externe. Cele două scenarii vin în urma faptului că este posbil ca cei din PSD să nu mai aibe încredere în capacităţile celor din tabăra liberală de a duce Justiţia pe un trend pozitiv.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.