Sute de bucureşteni, la coadă la apa rece de la fântânile din sectorul 2

Canicula din Capitală a adunat din nou marţi, 30 iulie a.c. sute de bucureşteni la cele 5 fântâni de mare adâncime cu apă rece de cea mai bună calitate şi gratis, deschise de Primarul Neculai Onţanu în mai multe zone din sectorul 2.

Sute de bucureşteni de toate vârstele, de la cei mai mici până la persoanele de vârsta a treia vin zilnic la fântâni să se aprovizioneze cu apă, mai ales în zilele toride, cum este în această perioadă, când apa are o temperatură scăzută şi este consumată cu foarte mare plăcere.

Încă din cursul nopţii, o serie de persoane merg la cele cinci fântâni încărcaţi cu bidoane de diverse dimensiuni pentru procurarea preţiosului lichid.

Cele cinci fântâni sunt alimentate cu apă ce provine din pânza freatică de mare adâncime şi care la rândul ei este alimentată din izvoarele Munţilor Carpaţi.

Apa este verificată lunar de către Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti, instituţie care atestă că este potabilă şi bună pentru consumul populaţiei.

Primarul Neculai Onţanu a amenajat în sectorul 2 cinci fântâni de mare adâncime în zonele intens circulate de bucureşteni pentru aprovizionarea gratis a acestora cu apă de cea mai bună calitate:

· Fântâna lui Bucur în Piaţa Obor,

· Fântâna „Omeniei” în Parcul Motodrom,

· Fântâna „Sfânta Maria” în Parcul Florilor,

· Fântâna „Educatorilor” în Parcul Naţional,

· Fântâna „Armoniei” în Parcul Obor.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.