Sute de bucureşteni participă la seara fotografiei nud

Mâine, 29 martie 2013, începând cu ora 19:00, bucureştenii pot participa la o seară dedicată fotografiei nud şi degustării de vinuri. Evenimentul „Vin. Nud şi Fotografie” se desfaşoară în cel mai mare magazin de echipamente foto-video din sud-estul Europei (F64), intrarea fiind liberă pentru toţi pasionaţii de fotografie.

 In cadrul evenimentului participanţii vor putea degusta vinuri din casele Negrini, Ştirbei , Davino şi Wine Ro.

“ Am creat un eveniment pentru vineri seară la care sute de bucureşteni şi-au anunţat deja participarea. Fotografia nud este un punct de atracţie şi un subiect continuu de discuţie privind limitele fragile dintre artă şi erotism. Vineri seară vom avea ocazia să privim, să dezbatem şi să comentăm – totul la un pahar de vin”, declară Simona Sambotin, organizator.

Expoziţia foto nud a fost realizată de fotografii Dan Nichiţiu şi Cristian Niculae şi a durat peste 12 ore.

“Am realizat o expozitie foto care nu poate fi asociată nud-ului clasic. Shooting-ul s-a realizat în cafeneaua magazinului şi a provocat o situaţie inedită: aceea a frumuseţii goale într-un spaţiu public. Rezultatul acestei experienţe foto se traduce prin mai multe ipostaze care surprind naturaleţea feminină, culoarea şi buna dispoziţie”, subliniază Cristian Niculae, fotograf.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.