Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Târgul Indagra, an de an, un loc în care vedem noile tehnologii

Publicat: miercuri, 30 octombrie 2013

Anul 2013 este un an al deciziilor iar târgul Indagra devine an de an un loc în care vedem noile tehnologii, rezultatele unui an agricol și în care Ministerul Agriculturii încearcă să promoveze toate politicile pe care le-a implementat sau urmează pentru perioada următoare, a declarat, miercuri, Daniel Constantin, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, la târgul Indagra.

Misiunea MADR a fost dezbătută deja cu organizațiile fermierilor cu privire la viitorul agriculturii românești, cel puțin atât cât putem să previzionăm pentru perioada 2014-2020, unde știm care sunt măsurile europene pe care le putem aplica, rămâne doar să decidem oportunitatea aplicării împreună cu dumneavoastră. Anul 2013 este un an al deciziilor și unul important pentru viitorul celor 7 ani, iar târgul Indagra devine an de an un loc în care vedem noile tehnologii, rezultatele unui an agricol și în care Ministerul Agriculturii încearcă să promoveze toate politicile pe care le-am implementat sau urmează pentru perioada următoare”, a declarat Daniel Constantin.

Preşedintele-Director General al TVR, Claudiu Săftoiu şi Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, au semnat astăzi un protocol de cooperare între cele două instituţii. Evenimentul a avut loc în cadrul Târgului Internaţional de Produse şi Echipamente pentru Agricultură, INDAGRA 2013.

Televiziunea Română şi Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale urmăresc astfel derularea de proiecte comune, prin realizarea unor emisiuni şi evenimente în parteneriat. Scopul comun al acestui protocol este informarea societăţii româneşti, în ansamblu, dar cu preponderenţă a comunităţilor rurale şi a comunităţilor locale mici şi mijlocii.

„Prin colaborarea cu MADR ne propunem informarea publicului, în special din zonele rurale, punând în valoare potenţialul uriaş pe care îl au studiourile teritoriale TVR în comunităţile locale”, declară Claudiu Săftoiu, PDG al TVR.
„În plus, vrem să punem accent pe elaborarea unui nou concept pentru TVR 3, care să devină o expresie a mediului rural, a conservării spaţiului cultural, tradiţional, etnografic, dar şi de actualitate şi de societate rurală”, continuă Claudiu Săftoiu, PDG al TVR.”

Conform protocolului, TVR va transmite programe de televiziune ce au ca scop cunoaşterea şi informarea comunităţilor locale, a zonei rurale şi a publicului interesat în scopul dezvoltării acestor comunităţi, comunicarea politicilor naţionale şi europene din domeniul agricol, dialogul cu fermierii, dar şi cu oamenii care desfăşoară activităţi în sectoarele conexe.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=17761

Publicat de la data oct. 30 2013. Categorii AGRICULTURĂ, Mediu.

Zona comentariilor

Meteo în țară

22 octombrie 2019, 13:03
 

NE
Ceaţă
12°C
4 km/h
Perceput de temperatură: 13°C
Presiunea: 1030 mb
Umiditate: 100%
Vânt: 4 km/h NE
Rafale de vânt: 4 km/h
UV-Index: 1
Răsarit: 7:39
Apus: 18:21
Prognoza 23 octombrie 2019
Zi
 

SE
Înnourat
23°C
Vânt: 0 km/h SE
Rafale de vânt: 4 km/h
max. UV-Index: 3
Noapte
 

ENE
Nori intermitenti
9°C
Vânt: 0 km/h ENE
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 3
More forecast...
 

RSS De la ANM:

  • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
    COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 22-10-2019 Ora : 0 Nr. mesajului : 1 Intre orele : 00:00 si 06:00 In zona : Județul Bacău: zona joasă;Județul Neamţ: zona joasă;Județul Vrancea: zona joasă; Se vor semnala : Local ceață care reduce vizibilitatea sub 200 m, izolat sub 50 m.

Loto

Horoscop

  • 235.296 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team