Targul International GAUDEAMUS – Carte de invatatura, 20 – 24 noiembrie

Ne face plăcere să vă invităm la ediţia cu numărul 20 a Târgului Internaţional GAUDEAMUS – Carte de învăţătură, eveniment iniţiat şi organizat de Radio România, care se va desfăşura în perioada 20 – 24 noiembrie în Pavilionul Central Romexpo.

Deschiderea oficială a ediţiei va avea loc miercuri, 20 noiembrie, la ora 12.00. Invitatul de onoare al Târgului Internaţional GAUDEAMUS este în acest an Grupul ţărilor nordice reprezentat de Danemarca, Finlanda, Islanda, Norvegia şi Suedia, ţări cărora le-a revenit şi misiunea de a desemna Preşedintele de onoare al ediţiei: E. S. domnul Anders Bengtcén, Ambasadorul Suediei la Bucureşti.

Cel mai longeviv şi mai dinamic târg de carte din România revine cu o ofertă de excepţie, respectând tradiţia celor 19 ani de existenţă în care a rămas fidel publicului său. Şi în acest an, GAUDEAMUS vă aşteaptă cu sute de mii de titluri de pe piaţa românească şi internaţională, cu un program dens de evenimente şi cu alte surprize pe care vă invităm să le descoperiţi la faţa locului, atât în calitate de jurnalişti, cât şi ca iubitori de carte.

Târgul se desfăşoară anual, reunind, într-un spaţiu expoziţional de 14.000 mp, oferta a peste 400 de edituri româneşti şi străine, tipografii, instituţii de învăţământ, centre şi institute culturale, instituţii mass-media, agenţii de difuzare de carte, firme multimedia, agenţii literare, organizaţii non-guvernamentale cu profil cultural şi educaţional, asociaţii profesionale, librării, biblioteci etc.

Programul de vizitare al târgului este următorul: miercuri – vineri, între orele 11.00 şi 20.00, sâmbătă şi duminică, între orele 10.00 şi 20.00. Accesul publicului în incintă se va face pe baza biletelor de intrare, în valoare de 5 lei, a abonamentelor valabile pe toată perioada manifestării (10 lei), sau gratuit, pentru următoarele categorii de vizitatori: copii cu vârste sub 7 ani, elevi, studenţi, cadre didactice, profesionişti din aria editorial-educaţională, jurnalişti, pensionari, persoane cu dizabilităţi.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.