WEEK-END-uri de vis la Teatrul de Revista ‘Constantin Tanase’ in Stagiunea 2013 – 2014

La invitaţia Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”, concurenţii din primul sezon al show-ului ”Next Star”, emisiune difuzată joia, de la ora 20.30, la Antena 1, au de-acum propriul lor spectacol – ”Next Star la Tănase”.
Premiera oficială a avut loc vineri, 1 noiembrie, la Sala SAVOY.
“Am simţit de la bun început potenţialul acestor copii şi pe cel al show-ului pe care-l pot face şi am declarat în direct că îi doresc pe concurenţi într-un spectacol la Teatrul Tănase. Iată că acest vis a devenit realitate pe 1 noiembrie, odată cu Premiera oficială” – a mărturisit Vasile Muraru, membru în juriul „Next Star“, director artistic al Teatrului Tănase şi iniţiatorul proiectului. Impresionat de prestaţia micuţilor artişti, acesta s-a gândit să le ofere posibilitatea să evolueze pe o scenă profesionistă. “Special pentru acest proiect, am achiziţionat un ecran uriaş din Anglia, cu o luminozitate aparte şi cu efecte vizuale deosebite, tocmai pentru a-i pune în valoare pe aceşti copii minunaţi. De fiecare dată vor fi prezentate numere muzicale inedite, scenete, dansuri impresionante, vom avea mulţi invitaţi surpriză, iar Baletul Teatrului îi va acompania pe tinerii interpreţi” – a adăugat Vasile Muraru.
Show-ul prichindeilor de la ”Next Star” se va regăsi în stagiunea 2013-2014 a Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”. De-acum, în fiecare vineri seară şi, în curând, şi la spectacole-matineu, spectatorii mici şi mari se vor putea delecta cu numere de muzică, dans, teatru şi musical susţinute de puştii invitaţi să îşi pună în scenă propriul spectacol pe scena de la SAVOY.
Regia este semnată de Cezar Ghioca, coregrafia de Cornel Popovici, conducerea muzicală îi aparţine lui Dan Dimitriu, iar scenografia Anei Iulia Rizea.
”Next Star la Tănase” este programat în fiecare VINERI seara, începând cu ora 19.00, la Sala SAVOY a Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”.
Emisiunea „Next Star“ este difuzată în Avanpremieră, în fiecare joi, de la 10.00, în exclusivitate pe AntenaPlay şi LIVE de la 20.30 pe Antena 1 şi AntenaPlay.
·

PROGRAM Spectacole
Teatrul de Revistă „Constantin Tanase”
NOIEMBRIE 2013
Sala SAVOY – Calea Victoriei nr. 33

Vineri 8 noiembrie, ora 19.00 – “NEXT STAR la TĂNASE”
Sâmbătă 9 noiembrie, ora 19.00 – “VESELIA NU-I ÎN CRIZĂ”
Duminică 10 noiembrie, ora 19.00 – “PIEI DRACE!!!”

Vineri 15 noiembrie, ora 19.00 – “NEXT STAR la TĂNASE”
Sâmbătă 16 noiembrie, ora 19.00 – “REVISTA REVISTELOR”
Duminică 17 noiembrie, ora 19.00 – “PIEI DRACE!!!”

Miercuri 27 noiembrie, ora 19.00 – “Cu dragoste, DISTINTO”

Mulţumim pentru atenţia şi aprecierea acordate evenimentelor şi activităţii Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” şi vă aşteptăm la spectacolele stagiunii 2013 – 2014. Reprezentanţii mass-media au acces gratuit pe baza unei solicitări de acreditare.
BILETELE se pot achiziţiona de la Casa de Bilete a Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” (Sala SAVOY) – Calea Victoriei nr. 33, program 9.00-19.00 (luni-duminică). Telefon: 021.315.56.78.
DIRECTOR: ALEXANDRU ARŞINEL
DIRECTOR ARTISTIC: VASILE MURARU

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.