Târgul Tehnic Internaţional Bucureşti, cea de a 39-a ediţie

Mijlocul lunii octombrie aduce la ROMEXPO două manifestari expoziţionale ce au ca punct comun noutatile tehnologice. Astfel, între 16 si 19 octombrie, va avea loc cea de a 39-a ediţie a TIB – Târgul Tehnic Internaţional Bucureşti şi ExpoEnergiE – Târg internaţional de energie regenerabilă, energie convenţională, echipamente şi tehnologii pentru industria de petrol şi gaze naturale.
Tehnologii laser ce permit taierea unor contururi cu geometrii variate, indiferent de complexitate, masini industriale multifunctionale, produse inovative pentru recunoasterea non contact sau sisteme de sisteme de filtrare, separare si purificarea fluidelor, sunt numai o parte dintre noutatile TIB si ExpoEnergiE 2013.
Intre toate noutatile de ordin tehnic, design-ul isi va gasi un loc binemeritat. Astfel, in cadrul TIB, vizitatorii vor putea vedea produse realizate de design-eri industriali romani, cu succes atat in tara cat si peste hotare.
Bicicleta Pegas, a carei imagine a fost recent improspatata prin contributia designerului roman Ciprian Frunzeanu, Carcasele iPhone printate 3D ale designerului roman Irina Alexandru, unul dintre cei mai activi promotori ai designului industrial romanesc, Inhalatorul salin realizat de designerul Mihnea Ghildus, Castile audio ultramoderne realizate de Antonio Meze – acestea sunt doar cateva dintre obiectele de larga productie industriala aduse in atentia publicului de designerii romani care participa, prin intermediul BUCHAREST DESIGN CENTER, la editia 2013 a TIB.
O alta noutate a acestei editii o reprezinta participarea cu stand colectiv a Japoniei, pentru prima data in ultimii 10 ani. In cadrul acestui stand vor fi expuse solutii si echipamente pentru tratarea apei si modernizarea infrastructurii de conducte.
“Industria este motorul oricarei economii, iar prin acest eveniment vrem sa aducem in fata vizitatorilor acele componente care fac acest motor sa functioneze. Reusitele tehnice nationale dar si internationale, schimbul de idei care se realizeaza cu aceasta ocazie, accesul la informatii importante, toate acestea fac ca TIB si ExpoEnergiE sa fie evenimente necesare atat pentru industrie cat si pentru publicul larg”, declara Mariana Suciu, Director General, ROMEXPO S.A.
Editiile din acest an ale TIB si ExpoEnergiE reunesc peste 250 de firme din Austria, Belgia, Bulgaria, Corea de Sud, Franta, Germania, Grecia, Israel, Italia, Japonia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Romania, Slovacia, Turcia, Ungaria ce expun pe o suprafata de 11.000 mp, in cadrul Pavilionului Central si al Pavilioanelor C1, C4 si C5.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.