Tăriceanu: Nu voi privi pasiv la distrugerea partidului

Fostul lider al PNL Călin Popescu Tăriceanu i-a transmis lui Crin Antonescu, că el şi alţi liberali nu sunt dispuşi să privească pasivi la distrugerea partidului. Replica a venit după ce Antonescu l-a atacat voalat marţi, afirmând că cei care au criticat măsurile anunţate de guvern de mărire a taxelor „vorbesc în somn”.

„Oamenii aşteaptă de la noi locuri de muncă şi nu noi impozite şi taxe. Partidul care va deconta aceste măsuri va fi sigur PNL şi nu PSD. Eu şi alţi colegi nu suntem dispuşi şi nu putem privi cu indiferenţă astfel de măsuri inepte”, a spus fostul premier, marţi seara, la Realitatea TV.

„Ar fi mai utilă o transparenţă şi o consultare a mediului de afaceri înainte de a lua astfel de măsuri. În România inainte de a introduce noi taxe e să lărgim baza de impozitare. Noi trebuie sa decidem măsuri pentru combaterea evaziunii fiscale şi lărgire bazei de impozitare. România este din păcate de o lungă perioadă de vreme subminată de evaziune fiscală. Atunci măsura cea mai facilă, dar ineptă e aceea de a creşte impozitele”, a concluzionat Tăriceanu.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.