Tată de fată (Daddy’s Girl) by Remus CERNAT (42)

EXCLUSIVITATE

“Uite mă tăticule, ce mi-a făcut nenorocitul  ăla de Costel, mi-a zis că mă iubește, că e înnebunit după mine, chiar a început să plângă la picioarele mele promițându-mi că mă ia de nevastă imediat dacă îl vreau și după ce, din milă, l-am lăsat să mă necinstească mi-a zis că-i mai trebuie timp de gândire…”

“Care-i  ăla fetița mea? Păi e ca și mort!”

Ca tată de fată “Care-i ăla ca să-l omor!” e o stare de spirit Firească! Când știi cât te-ai chinuit cu mititica asta de când era cât un ghem de lână, câte nopți nedormite, câte biberoane, câte sute de medicamente, câte sute de pamperși, câte sute de tampoane și absorbante interne, externe, cu aripioare, fără aripioare, o picătură, două, cinci, câte sute de creme pentru acnee, ciorapi, chiloți, pantofi, rochițe, câte sute de ore de meditații, limba română, matematică, balet, canto, tenis de câmp, câte sacrificii pentru ca îngerașul ăsta frumos de fată să fie educată și apreciată ca un imbecil instabil emoțional să-și bage scârbavnicul stromeleag în ea după care să fugă mișelește și s-o lase într-o baltă de sânge cu sufletul cioburi! Păi nu-ți vine să-i crăpi capul dobitocului !?  NU-ȚI VINE SĂ-I MĂNÂNCI FICAȚII ?! Ba da!…

Sau… ba nu! Oare numai băiatul e de vină?! Dacă nefericitul Costel când a sărutat-o pe sâni a rămas cu lapte pe față!? Dacă balta de sânge a avut loc mult înainte de Costel ?! … la un rendez- vous de grup ! …nici vorbă de viol!

Căci domnu’ Tată de fată, ia uitați că băieții au o înregistrare audio: “Mă simt horny azi, vreau tot și mult!/ Oh, iubito, sunt cam oboosit nu cred că fac față, dar mai chem doi prieteni dacă vrei să mergem la sigur!/ Cheamă-i, dragule mă simt generoasă azi!/ Pe rând sau…?/Toți trei odată, vreau să trăiesc periculos “… ,recunoașteți vocea? Ooops,  cred că s-a strecurat o breșă în educație!

Poate credeți că sunt exagerări, dar nici nu aveți idee cât de actuale și dese sunt cazurile când adolescentele de majorat își fac cadou câte un gang-bang…  Acum, trecând peste scenariile astea de film american prost (scuzați pleonasmul) luăm cazul clasic de iubire curată dintre un băiat și o fată! Ce caută fata goală în patul băiatului ÎNAINTE DE CĂSĂTORIE???

Aici e o greșeală de percepție a iubirii cu rădăcini adânci în educația părintească primară! Cei Șapte ani de acasă! Când copilul TREBUIE dus de mic la Sfânta Liturghie, la Spovedit și Împărtășit, când i se întipărește în minte că fata se însoțește cu băiatul numai după Căsătorie!

Cu cât așteptarea e mai lungă cu atât Bucuria și Plăcerea va fi mai mare! Tot în Biserică aflăm că scopul primordial al însoțirii este procreerea, îmbogățirea familiei cu încă un membru sau mai mulți! Rămâne timp și pentru plăcere … destul!

Acum, oricât de vinovată ar fi fata, ea rămâne Fata lu’ Tata! Un Tată responsabil  o va iubi necondiționat, o va susține, o va proteja și o va încuraja să dea naștere la prunci, indiferent  de prezența sau absența soțului/iubitului! În nici un caz nu o va împinge către avort!!!

Evident Fata lu’Tata ar trebui să aibă și o Mamă!! Cel Puțin la fel de Iubitoare!

Cel Puțin!

(Lista interpretărilor și metaforelor rămâne deschisă)

Actor, regizor, scenarist și cum sunt ortodox practicant, naționalist (în sensul că-mi iubesc nația, limba, tradițiile, țara, fără să intru în nici un partid de profil) e limpede că nu fac parte din nici o gașcă! 

Deci, nu o să mă vedeți la televizor în nici un serial sau emisiune spălătoare de creier, generatoare de confuzie și zavistie, rămânând totuși în zona artelor (profesor de tango argentinian, de fitness, coregraf, cochetez cu pictura, sculptura și arta decorativă.

De asemenea, sunt și colecționar de artă și expert în imobiliare, iar când am un finanțator mai pun în scenă câte o piesă de teatru, un filmuleț de scurt metraj, o docu-drama, lucruri mărunte aparent, toate având Morala Ortodoxă!

De fapt, cred că asta e singura mea calitate notabilă. Ca pictor-sculptor-artist decorativ sunt amator. Iau câteva elemente (4, 5 până la 30), pe unele le construiesc de la zero, pe altele puțin începute, dar pe absolut toate le prelucrez, le asamblez și le pun într-o relație până obțin metafora dorită!

Sper să vă schimb un pic din șirul clipelor la fel, mai ales că am presărat pe ici-pe colo și niște versuri …

Apropo, cei care căutați arta progresistă, New Age, dadaistă etc. o să vă plictisiți de Moarte! Fascicole infime de erotism? Ei, cam da, căci vorba creștinului: „Frumoasă e lucrarea Ta, Doamne !”, doar am fost dansator exotic.

Sper că nu am scăpat nimic trivial, căci acum sunt omul Lui! Amin!

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.