Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Taxify se numeşte acum Bolt

Publicat: joi, 07 martie 2019

 

Taxify, una dintre cele mai mari platforme europeane de transport la cerere, are o nouă identitate vizuală, şi un nou nume al aplicaţiei: Bolt. Platforma are ca scop dezvoltarea conceptului de mobilitate şi vine în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor săi cu acces la o varietate de mijloace de transport – de la maşini şi motociclete, la scutere.

 

Noul brand va fi lansat treptat în pieţele globale în următoarele săptămâni. Utilizatorii nu trebuie să facă nimic având în vedere că aplicaţia se va actualiza automat, nefiind necesari pasi suplimentari.

 

Markus Villig, CEO şi cofondator Bolt: “Taxify s-a lansat acum cinci ani cu misiunea de a face transportul urban accesibil şi confortabil. Primul nostru produs a fost o aplicaţie pentru taxiuri, de unde vine şi numele original. Pe măsură ce am progresat în ceea ce priveşte misiunea noastră, am depăşit şi părţi ale brandului, inclusiv numele. Având în vedere dorinţa noastră de a oferi o soluţie problemelor din domeniul transportului la scară largă, ne dorim ca brandul să reflecte viitorul companiei, nu trecutul.

 

Noul nume „Bolt” provine de la mişcarea rapidă, fără efort, exact cum trebuie să fie o călătorie prin oraş, cu maşina, scuterul sau cu transportul în comun. Subliniază de asemenea viziunea noastră cu privire la viitorul transportului, care va fi electric.”

 

Compania estoniană are în prezent 25 de milioane de utilizatori în peste 30 de ţări în lume şi este lider în Europa şi Africa. Este, de asemenea, prima companie care a adus serviciile de tip ride-hailing şi închirierea de scutere în aceeaşi aplicaţie. În prezent aceasta lucrează la extinderea serviciilor de închiriere a scuterelor electrice în mai multe oraşe europene.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=109021

Zona comentariilor

Meteo în țară

15 octombrie 2019, 23:25
 

NE
Senin
13°C
7 km/h
Perceput de temperatură: 12°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 87%
Vânt: 7 km/h NE
Rafale de vânt: 7 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 7:30
Apus: 18:32
Prognoza 16 octombrie 2019
Zi
 

ENE
Înnourat
22°C
Vânt: 7 km/h ENE
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 3
Noapte
 

NE
Nori intermitenti
9°C
Vânt: 0 km/h NE
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 3
More forecast...
 

Loto

Horoscop

  • 234.015 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team