Taxify se numeşte acum Bolt

 

Taxify, una dintre cele mai mari platforme europeane de transport la cerere, are o nouă identitate vizuală, şi un nou nume al aplicaţiei: Bolt. Platforma are ca scop dezvoltarea conceptului de mobilitate şi vine în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor săi cu acces la o varietate de mijloace de transport – de la maşini şi motociclete, la scutere.

 

Noul brand va fi lansat treptat în pieţele globale în următoarele săptămâni. Utilizatorii nu trebuie să facă nimic având în vedere că aplicaţia se va actualiza automat, nefiind necesari pasi suplimentari.

 

Markus Villig, CEO şi cofondator Bolt: “Taxify s-a lansat acum cinci ani cu misiunea de a face transportul urban accesibil şi confortabil. Primul nostru produs a fost o aplicaţie pentru taxiuri, de unde vine şi numele original. Pe măsură ce am progresat în ceea ce priveşte misiunea noastră, am depăşit şi părţi ale brandului, inclusiv numele. Având în vedere dorinţa noastră de a oferi o soluţie problemelor din domeniul transportului la scară largă, ne dorim ca brandul să reflecte viitorul companiei, nu trecutul.

 

Noul nume „Bolt” provine de la mişcarea rapidă, fără efort, exact cum trebuie să fie o călătorie prin oraş, cu maşina, scuterul sau cu transportul în comun. Subliniază de asemenea viziunea noastră cu privire la viitorul transportului, care va fi electric.”

 

Compania estoniană are în prezent 25 de milioane de utilizatori în peste 30 de ţări în lume şi este lider în Europa şi Africa. Este, de asemenea, prima companie care a adus serviciile de tip ride-hailing şi închirierea de scutere în aceeaşi aplicaţie. În prezent aceasta lucrează la extinderea serviciilor de închiriere a scuterelor electrice în mai multe oraşe europene.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.