TEATRUL MUZICAL AMBASADORII aduce TROFEUL International Children’s Festival- New Delhi în România

În perioada 13 – 17 decembrie 2019, TEATRUL  MUZICAL  AMBASADORII a participat la cea de-a XVI-a ediție a INTERNATIONAL CHILDREN’S FESTIVAL organizat în New Delhi, India, de Ryan International Group of Institutions.

 

 

În cadrul evenimentului au fost susținute peste 300 de reprezentații, iar pe cele 4 scene ale festivalului au urcat 20 000 de participanți veniți din peste 20 de țări, printre care Rusia, Germania, Estonia, Polonia, Maroc, Nepal, Sri Lanka, Thailanda, etc.

 

 

Prestațiile reprezentanților României au fost considerate de excepție și recompensate cu TROFEUL festivalului, precum și cu 25 de premii individuale SIMBOL, TRADIȚIE și INSPIRAȚIE.

 

 

Spectacolul principal prezentat de artiștii TMA pe scena amfiteatrului Bal Bhavan – New Delhi a fost onorat de prezenta Excelenței Sale, domnul Radu Octavian Dobre, Ambasador Extraordinar Și Plenipotențiar al României în Republica India.

 

 

Anul acesta TMA a reprezentat România la alte 2 festivaluri internaționale și este Marele Câștigător al WORLD CUP OF FOLKLORE – Veliko Târnovo 2019 (2 Grand Prix, 3 medalii de aur, 25 de Premii de Excelență, Placheta DISCOVERY) și câștigător a 25 de Premii Speciale și al Premiului de Excelență în Artă la Festivalul ROMANIMA – Nurnberg 2019.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.