Tel Verde pentru clasa pregătitoare

Inspectoratele şcolare au semnat contracte cu Romtelecom pentru funcţionarea unei linii telefonice speciale (Tel Verde) la nivelul fiecărui judeţ. Părinţii/tutorii legali se pot informa în legătură cu înscrierea, începând de luni, 1 aprilie, la numărul 0 800 816 xyz, unde xyz reprezintă indicativul pentru fiecare judeţ (ex. Arad – 257). O altă sursă de informare accesibilă părinţilor care doresc să ştie mai multe detalii legate de unităţile de învăţământ este site-ul fiecărui inspectorat şcolar judeţean/al municipiului Bucureşti.

 Inspectorii generali i-au transmis ministrului Educaţiei Naţionale că unităţile de învăţământ sunt pregătite să primească publicul cu ocazia Zilei Porţilor Deschide. În funcţie de fiecare unitate de învăţământ, aceasta este organizată în intervalul 30 martie – 7 aprilie.

 Inspectoratele şcolare judeţene care nu au susţinut conferinţe de presă pentru diseminarea informaţiilor referitoare la înscrierea în învăţământul primar 2013-2014, le vor organiza vineri, 29 martie, în intervalul 9.00 – 13.00.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.