The Bond, trofeul Galei Green Report este creat de Casa de Bijuterii Malvensky

Astăzi -18 ianuarie- Sala Tronului din Palatul Regal va găzdui cea de-a două ediție a Galei Green Report, care premiază proiectele sustenabile implementate de companii și de autoritățile publice locale.

Anul acesta, trofeul bijuterie, The Bond, este creat de fondatorul și designerul Casei de Bijuterii Malvensky, Malvina Cservenschi și este inspirat din imaginea simbol a Porții Sărutului creată de Constantin Brâncuși.

Lucrat în alamă aurită, trofeul The Bond este pus în evidență de o baza din marmură de Ruschita,  selectată cu atenție din carieră Simeria și este făurit cu măiestrie și pasiune de către o echipa de artizani italieni.

Trofeul bijuterie The Bond este un mesager și un tribut deopotrivă, al iubirii și legăturii indestructibile, absolute.

“Casă de Bijuterii Malvensky a fost o alegere naturală, pentru că este un promotor al valorilor și tradițiilor românești. Ne-am dorit că acest trofeu, care simbolizează uniunea și legătură indestructibilă dintre oameni, să transmită un mesaj despre puterea și responsabilitatea noastră de a lăsa în urmă o moștenire puternică și a oferi generațiilor următoare o mărturie despre credință, respect și iubire față de natură“ a declarat Raluca Fiser, organizator al Galei Green Report.

Anul acesta, Gala se desfășoară sub egida „Omul, Regele Naturii. Puterea este a noastră. Cu putere mare vine și responsabilitatea mare”.

La finalul anului trecut, companii, organizații, instituții publice sau private cu sediul și operațiunile în România, au depus proiecte și inițiative implementate în România la fiecare dintre cele 11 categorii de Excelență. Trofeul Galei Green Report simbolizează uniunea și legătură dintre oameni, interacțiunea dintre Om și Natură – o relație prin care fiecare acțiune are un efect.

Gala Green Report premiază excelența și recunoaște cele mai importante proiecte din domeniul sustenabilității , atât din sectorul privat, cât și din cel public.  Fie că vorbim de acțiuni ale mediului privat sau public, ele trebuie să fie în egală măsură responsabile în ceea ce privește impactul pe care îl au asupra mediului înconjurător. Grija pentru natură și planetă este a noastră, a tuturor, dar companiile private și instituțiile de stat poartă cu ele o autoritate suplimentară, care trebuie să fie un exemplu pentru noi toți.

Membrii juriului: Ramona Jurubiță – Country Managing Partner, KPMG; Andreea Mitiriță – Partener Consultanță Fiscală, PwC; Marius Brînzea – Director Strategie, Reciclad’or; Laura Ciobanu–  Senior Manager Schimbări Climatice și Sustenabilitate, EY România; Sorin Elisei– Director, Lider al practicilor de sustenabilitate și energie, Deloitte România; Florin Stoican, Președinte Asociațiile Kogayon și Parcul Național Văcărești.

Sponsori: Mastercard, Kaufland, Reciclad’OR, BRD, Le Manoir, Linde Gaz Romania, E.on, Mercedes-Benz, Lidl Romania, Enel, Holcim, Environ, Magna Pharm, Green Group, Nespresso, Recolamp, SAP, UniCredit Bank, Black Cab, Malvensky

Parteneri:  Confederația Patronală Concordia, ARAM, BRCC, FIC

Parteneri media: Revista Piața, wall-street.ro, retail.ro, start-up.ro, sustainabilitytoday.ro, modernbuyer.ro, romania-insider.com, business-arena.ro, business-adviser.ro, roaliment.ro, Psychologies, Revista Cariere, Revista Biz, RFI Romania.

    
 
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.