TIMELESS MOOD concert crossover cu intrare liberă în Bucureşti şi în alte patru oraşe în această toamnă

Concertul TIMELESS MOOD, un eveniment de crossover cu muzică de salon, va avea loc în Bucureşti și alte patru orașe din această toamnă, cu intrare liberă.

În prim-plan va fi MH Orchestra, singura orchestră de muzică de salon din România.

Elegant şi casual – muzică de salon, şi armonii pop-rock, se întâlnesc din nou într-o fascinantă experienţă crossover, în concertul TIMELESS MOOD.

Primul eveniment va avea loc pe 27 octombrie de la ora 19.00 la Teatrul Naţional de Operetă şi Musical ”Ion Dacian”, şi va fi urmat de alte 4 reprezentaţii pe scenele Filarmonicilor din Ploieşti, Piteşti, Braşov şi Sibiu.

Intrarea va fi liberă la toate spectacolele, iar programul concertelor TIMELESS MOOD este următorul:

BUCUREŞTI27 octombrie, ora 19:00 – Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”

PLOIEŞTI30 octombrie, ora 19:00 – Filarmonica „Paul Constantinescu”

PITEŞTI – 6 noiembrie, ora 19:00 – Filarmonica Pitești

SIBIU – 7 noiembrie, ora 19:00 – Filarmonica de Stat Sibiu – Sala Thalia

BRAŞOV – 8 noiembrie, ora 19:00 – Filarmonica Brașov – Sala Patria

Magia muzicii va învălui publicul în forma pură şi rafinată pe care i-o conferă interpretarea unicei orchestre de salon din România: MH Orchestra, care îşi asumă rolul de pilon principal al conceptului TIMELESS MOODS.

Potrivit lui Radu Petrovici, fondator MH Orchestra, “TIMELESS MOOD a luat naştere din dorinţa face cunoscut conceptul de muzică de salon şi de a dezvolta gustul publicului pentru muzica cultă.

Venim cu această abordare inovatoare, în care sălile de concerte vor fi deschise tuturor, intrarea fiind liberă, iar programul va fi elaborat de aşa manieră încât să aducă în faţa publicului atât secvenţe clasice foarte cunoscute cât şi melodii pop-rock, reorchestrate simfonic.”

Alături de MH Orchestra, singura din ţara noastră care duce mai departe tradiţia austro-germană a ochestrei de salon se vor afla, pentru momente solistice, soprana Oana Maria Şerban şi tenorul Florin Butnaru.

Radu Petrovici, iniţiatorul proiectului completează: “Publicul va avea oportunitatea de a se bucura de un program muzical diversificat, în care sunetele clasice şi moderne se vor întrepătrunde şi tranziţia de la capodopere ale muzicii culte la piese din topuri pop-rock va oferi o perspectivă cuprinzătoare asupra evoluției muzicii în timp.”

Repertoriul va traversa epocile muzicale, astfel că din programul fiecărei serii vor face parte secvenţe clasice de referinţă, precum Valsul nr 2 de Shostakovich sau Carusso, alături de refrene fără vârstă precum “My Way,” “La Vie En Rose” sau “Time To Say Goodbye,” toate  prezentate într-o manieră somptuoasă, specifică evenimentelor de înaltă ținută.

Evenimentul este  organizat de Asociația Maestrul Hiram www.mh-orchestra.com şi finanţat de Ministerul Culturii.

Pentru a rezerva locuri, vă rugăm să contactați casa de bilete a fiecărei Filarmonici. Accesul în sală va fi permis începând cu ora 18:00.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.