To'arășu cu număratul căpițelor e cuminte și va face ce i se dictează

În loc să fie demis şi judecat pentru cele 400.000 de doze de vaccin toxic produse la Institutul Cantacuzino (cu o concentraţie de endotoxine ce depăşeşte de 30 de ori valorile normale, viaţa a patru sute de mii de români fiind pusă în pericol), dar şi pentru că a „eugenizat” Sănătatea, to’arşu Nicolaescu Eugen e propus şef la Finanţele românilor. Poate pentru că este obişnuit cu număratul căpiţelor, al carelor cu porumb şi cu trecutul lor în condică. În micimea şi servitutea lor, unii guvernaţi se lasă ţinuţi ca nişte zaruri în buzunarele puternicilor, şi agitaţi în pumn, la nevoie, ca să cadă şase-şase, zar de fugă. Odată instalat la pupitrul ministerului cu bani, dacă are ceva noroc şi piesele vor fi aşezate cum trebuie, va face poartă-n casă cu doar un 3-1. Despre ce remaniere se vorbeşte? Noii miniştri sînt vechii miniştri. Ca la şah! Va fi mutat nebunul. Va ajunge în guvern, nu peste mult timp, şi Ghiţă! Ciobanul cu reclama telefoanelor. Nu l-a făcut premierul şi mai celebru, fotografiindu-se cu el? Bun la suflet cum e, acesta îşi va aduce colegul de fotografie pe la cine ştie ce organism nou înfiinţat, prin care Guvernul interzice vînzarea laptelui provenit din gospodăriile ţăranilor, în favoarea marilor lăptării chimice. De anul acesta, Guvernul a mai dat o lovitură micilor producători. Aceştia nu mai pot vinde în pieţe decît laptele prelucrat la maxim două ore de la muls, obligaţi fiind să investească în echipamente scumpe, pentru a reduce numărul germenilor sub 100.000/ml şi al celulelor somatice, sub 400.000/ml. Nu germenii şi celulele somatice fac Guvernul grijuliu cu sănătatea cumpărătorului. Guvernul face jocul corporaţiilor, în speţă al lăptăriilor cu produse artificiale, care pierd teren în faţa produselor tradiţionale româneşti, net superioare gamelelor de supermarcheturi. Tăcerea noastră înseamnă complicitate.

Chiar ne trebuia un Comitet Naţional de Vaccinologie?

Este şi cazul vaccinului antigripal produs la Institutul Cantacuzino, sabotat în favoarea Companiilor farmaceutice străine. Atît de importantă a fost campania de vaccinare pe vremea cercelului străin care a infectat urechea sănătăţii româneşti, pardon, campania profiturilor pentru Companiile farmaceutice şi, implicit pentru întreaga reţea, încît a fost înfiinţat Comitetul Naţional de Vaccinologie. Oricine îşi poate da cu uşurinţă seamă ce sîrbe învîrte acest comitet. Deşi examinările de laborator au confirmat că cele 400.000 de doze de vaccin antigripal sînt toxice şi nu pot fi puse pe piaţă, to’arşu Nicolaescu Eugen a propus ca vaccinul să fie folosit în caz de pandemie la adulţi, chiar dacă este contaminat cu endotoxină, subliniind că el s-ar vaccina dacă A.N.M.D.M. ar confirma că este în regulă. Cred că domnul ministru are nevoie acută de un vaccin cu supliment de IQ, deşi mă îndoiesc că i-ar îmbunătăţi gîndirea. Totuşi, cine va plăti paguba de 6,5 milioane de lei produsă statului român? Dar sănătatea persoanelor pe care s-a testat vaccinul, fără să fie informate despre toxicitatea dozelor? Ministerul, în afară de concedierea directorului de la Cantacuzino, n-a emis nicio altă măsură. Nu se ştie dacă vaccinul va fi aruncat la gunoi. Aşa că, atenţie români, nu daţi buzna la vaccinat!

S.R.I-ul, pe urma sabotorilor?

În urmă cu doi ani, în editorialul  Vaccinurile din industria ororilor   scriam că, vaccinul, ca remediu „miraculos” în tratarea falselor epidemii, răspîndite de Companiile farmaceutice cu sprijinul presei plătite, este un real pericol pentru sănătate. În unele cazuri creşte riscul de deces, în altele, ucide sau infectează cu epdemii-experiment, create în laborator. Cu toate că oficialii sănătăţii cunosc efectele adverse devastatoare, ei susţin prin toate mijloacele campania de încurajare a vaccinărilor. Nimic mai imoral pentru jurătorii lui Hippocrate! Ei ştiu că orice vaccin trebuie aplicat numai în urma rezultatelor unor teste şi studii pe o întindere de minim zece ani. Bun, după ce întreaga producţie de vaccin antigripal românesc a fost contaminată cu o bacterie periculoasă, care poate provoca şoc anafilactic, se povesteşte că S.R.I-ul ar încercă să ia urma sabotorilor. Oare chiar s-a hotărît să facă ceva şi pentru societatea românească? De 24 de ani a tot fost sabotată economia, România, naţiunea, din interior şi din afară, şi nu prea s-a auzit de prinderea sabotorilor. Instituţiile de ordine şi control sînt tot timpul în vacanţă, justiţia ia prînzul cu mafia, armata a fost distrusă, administraţiile centrale şi locale gem de corupţi, Învăţămîntul scoate pe bandă rulantă analfabeţi cu patalamale superioare, Sănătatea şi nivelul de trai ne trimit mai devreme la ţintirim.

Sunt destul de deştept să-mi dau seama că sunt prost”

To’arşu Nicolăescu a mai fost pe la finanţe, e băiat cuminte şi spune da. Uşor fiind de convins, el va semna porţiile arondaţilor la banii publici şi va ieşi din cînd în cînd în public cu declaraţii de la superiori. Ţiriac îşi permite să fie sincer! De aceea e democraţie. Într-un interviu televizat a afirmat pe şleau. „Eu nu prea mă ocup de banii mei, sunt destul de deştept să-mi dau seama că sunt prost”. Adevăr ai grăit maestre! Întrebat de către reporter ce crede despre anumite infracţiuni, celebrul bancher (care a fraudat, alături de ceilalţi bancheri – cămătari, mii de români prin dobînzi frauduloase şi comisioane abuzive) declara că nu s-ar da înapoi de la introducerea în lege a pedepsei cu moartea. „Eu am beneficiu că mă cheamă Ţiriac. Faptul că mă cheamă Ţiriac este un mare beneficiu. Este un brand.” Cum să nu! Un brand, cu atît mai mult un bancher, se poate sustrage legii cu ajutorului buzunarului. Dar pentru deţinere sau consum de droguri, ce propui domnule bancher? Tot cu ajutorul brandului şi al galbenilor a scăpat de braţul legii juniorul? Întrebam şi eu aşa, pentru că, tot românul ştie că Ion-junior a fost cercetat penal pentru trafic şi consum de droguri. Şi a rămas că în tren. Da, în tenis, Ţiriac a fost un brand. Statutul de bancher nu-l deosebeşte cu nimic de cămătarii băncilor străine care, sprijiniţi de to’arşu Isărescu, au abuzat şi fraudat milioane de români. Ideea cu naţionalizarea pe care a enunţat-o Ţiriac în interviu, de bună seamă, e bună, dar să se înceapă cu Banca Ţiriac! Avionul pe care l-a donat Sănătăţii e tot din banii românilor. Aminteam mai sus de contractele frauduloase încheiate cu împrumutaţii. Dacă Ţiriac şi toţi cei din topul bogătaşilor, parlamentarii, interlopii, guvernanţii, vameşii, judecătorii, ar da banii înapoi (cei obţinuţi fără muncă cinstită) Ţara ar scăpa de sărăcie şi de criză. România are nevoie de un guvern puternic, alcătuit din oameni cinstiţi şi patrioţi, care să ia la puricat şi confiscat averile nejustificate ale hoţilor din aparatul politic şi de stat. Apoi, om mai putea vorbi de branduri. Desigur, de branduri morale. Curînd se va împlini un sfert de veac de la lovitura de stat, dar hoţi-s tot mai hoţi, bogaţii tot mai bogaţi, săracii tot mai îndatoraţi, iar noi toţi ţinem capul în nisip.

Maria Diana POPESCU

www.agero-stuttgart.de

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.