TOMMY HILFIGER & SZA au fost gazdele brunch-ului NEW YORK FASHION WEEK organizat la MAXWELL TRIBECA

La eveniment au luat parte membri ai familiei, vedete din modă și pionieri creativi, întâlnirea efervescentă având ca scop sărbătorirea lansării campaniei Toamna 2023.

Tommy Hilfiger a sărbătorit lansarea campaniei și colecției Toamna 2023 cu un brunch în cadrul New York Fashion Week pe 10 septembrie.

Co-găzduit de Tommy Hilfiger și starul campaniei, SZA, evenimentul a avut loc la clubul privat, Maxwell Tribeca.

SZA este un artist de top, nominalizată la Academy Award®, câștigătoare a premiului GRAMMY® și a mai multor discuri de platină; artista apare în campania TOMMY HILFIGER Toamna 2023 alături de familia ei și de cei dragi.

Brunch-ul a fost o sărbătoare ale apartenenței și a stării de a fi împreună, temele noii campanii. Era firesc ca membrii familiei și persoanele dragi lui Tommy și SZA să se reunească în cadrul acestui eveniment alături de vedete aflate la început de drum din industrii precum modă, artă, muzică, divertisment și sport. Oaspeții s-au bucurat de un festin culinar pregătit de DeVonn Francis și au băut cocktail-uri special create pentru acest moment, în timp ce au dansat pe seturi mixate de DJ Jadab0.

Printre participanții de seamă îmbrăcați în TOMMY HILFIGER se numără A Boogie Wit da Hoodie, Antonia Gentry, Aoki Lee Simmons, Babyface, Brooks Nader, Carlacia Grant, Central Cee, Chris Appleton, Coi Leray, Darren Barnet, Dascha Polanco, DDG, Deja Kelly, Doechii, Emma Brooks Mcallister, GloRilla, Grier Hammond Henchy, Halima Aden, Jalen Green, Jalen Noble, Jasmine Tookes, Jodie Woods, Jordyn Woods, Karrueche Tran, La La Anthony, Lily Chee, Lola Brooke, Lukas Gage, Madelyn Cline, Michael Rainey Jr., Ming Simmons, Noah Beck, Olivia Ponton, Quavo, Rachel Sennott, Remi Bader, SZA, Sabrina Quesada, Shenseea, Summer Walker, Tanner Reese, Tinx, Yung Miami.

Colecția TOMMY HILFIGER Toamna 2023 oferă o viziune modernă a stilului, inspirată de evadările în aer liber și elementele esențiale prep, Classic American Cool.

Cu o perspectivă contemporană asupra stilurilor de moștenire și a siluetelor de arhivă, produse specifice brand-ului prezintă un remix jucăuș și se regăsesc în întreaga colecție, inclusiv originalul Tommy Tartan, roșu, alb și albastru, dunga recognoscibilă și monograma TH.

Prietenii și fanii brand-ului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind  #TommyHilfiger, și @TommyHilfiger. 

Imagini realizate de BFA / Yvonne Tnt

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.