Toscanii lui Niccolo Machiavelli au înfrânt gorjenii lui Brâncuşi » Fiorentina – Pandurii 3-0

Ce-am văzut aseară? O echipă mare, care a jucat foarte relaxat si dezinvolt contra unei formaţii care a început bine, dar n-a reuşit să înscrie la cele două ocazii avute în primele 10 minute. Cum este bine ştiut în fotbal, ocaziile se răzbună, iar o echipă respectabilă profită de acest lucru şi învinge sec, cu 3-0.

Dacă înscriam primii, probabil se punea o anumită presiune pe italieni, iar noi, în stilul nostru caracteristic, ne baricadam cu toată echipa-n propria jumătate. Acestea nu au fost posibile şi inevitabilul s-a produs odată cu marcarea primului gol al Fiorentinei. Când iei gol de la o formaţie italiană e aproape imposibil să mai izbuteşti revenirea pe tabela de marcaj, acest lucru e ştiut de fiecare iubitor al fotbalului.

Într-adevăr, Fiorentina a întors scorul cu Juventus din partida de campionat, dar jucătorii celor două formaţii italiene sunt de valori aproximativ egale, pe când jucătorii Pandurilor nu se pot compara nici măcar cu rezervele toscanilor.

Putem spune că Vicenzo Montella n-a vrut să ne umilească prea tare, acesta introducându-l pe Cuadrado, care, după părerea mea, a fost unul dintre cei mai buni FOTBALIŞTI ai violeţilor, abia în minutul 60, reuşind să umilească în câteva rânduri apărarea gorjenilor şi să înscrie doar un gol.

În retur o aşteptăm pe Fiorentina cu rezervele celor care au jucat aseară şi sper, ca după meci, să-i invităm pe italieni să ne viziteze operele lui Brâncuşi, din Târgu Jiu, deşi partida se va juca la Cluj.

    
 
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.