Trupa Arthesium si Arthfel organizeaza cursuri de teatru!

        In perioada 23-24 septembrie va avea loc castingul pentru cursurile oferite de Arthesium si Arthfel. Acestea se adreseaza persoanelor cu varsta cuprinsa intre 12 si 40 de ani, care au sau nu experienta pe scena.

            Cursurile se impart in urmatoarele module: ”Cursuri de teatru”, ”Dezvoltare personala” si ”Cursuri de dictie”.

            In cadrul modulelor, cursantii vor face impovizatie jocuri si exercitii de actorie pentru: tehnica vorbirii (dictie), rostire, respiratie, pronuntie, emisie vocala, atentie, memorie si miscare scenica. La final, cursantii pot juca intr-o piesa de teatru.

            ”Arthesium exista de 5 ani. 5 ani in care ne-am dorit sa le spunem oamenilor povesti prin teatru, dar mai ales sa le oferim ocazia celor pasionati de arta sa urce pe o scena adevarata in fata unui public. Multi tineri dintre cei care au facut parte din trupa Arthesium sunt acum studenti la UNATC”, spune Cosmin Cornici, directorul trupei Arthesium.

            Mai multe detalii despre cursuri pe pagina: theatrearthblog.wordpress.com

            Cei care vor sa se incrie la casting, o pot face accesand urmatorul link: theatrearthblog.wordpress.com

Arthesium si Arthfel fac teatru altfel!

      Arthesium – Trupa a luat nastere  acum 5 ani de zile si a oferit cursuri de teatru oamenilor cu varsta cuprinsa intre 12 si 60 de ani. Numarul membrilor in cei 5 ani a fost de peste  660 de persoane. Trupa are la activ peste 200 de spectacole si 27 de premii si distinctii. Amintim unele dintre cele mai importante parteneriate: Universitatea Hyperion, Romexpo, Biblioteca Metropolitana, Teatrul National Bucuresti, Godot Cafe, Teatrul Excelsior, Teatrul National Oleg Danavoscki Constanta, Primaria Sectorului 6, Centrul Cultural Casa Artelor Sector 3, Centrul Cultural Reduta Brasov etc.

 

Arthfel – Trupa a fost conceputa cu scopul de a forma tinerii in domeniul artelor. Proiectul este unul nou si are scopul de a perfectiona actorii oferind acestora cursuri de dictie, actorie si dezvoltare persoanala. Cei care se vor afirma in mod special vor avea posibilitatea de a face parte din echipa Arthesium. Diferenta dintre cele doua trupe este ca in  Arthesium sunt actori cu experienta si vechime care participa la concursuri si festivaluri de profil in timp ce Arthfel ofera posibilitatea oamenilor de a se dezvolta, de a juca pe o scena si de a capata experienta.

Evenimente urmatoare:

 

  • Spectacole de deschidere a stagiunii Arthestium-Arthfel

In septembrie trupele vor organiza o serie de spectacole pentru a promova noua formula si pentru a se deschide oficial stagiunea de spectacole 2017-2018

 

  • Casting si inscrieri la cursurile de teatru

In perioada 23-24 saptembrie au loc inscrieri la cursurile oferite de catre cele doua echipe. Cursurile de teatru, dictie si dezvoltare personala sunt gata sa formeze tinerii artisti.

  • Maratonul de teatru Arthesium (editia de iarna)

Evenimentul este la a 3 a editie si ofera publicului numeroase spectacole, ateliere si work-shop-uri acestea desfasurandu-se pe o perioada scurta de timp.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.