Udrea spune că s-ar alătura Mişcării Populare, dacă s-ar transforma în partid politic

Dacă Mişcarea Populară s-ar transforma în partid, deputatul PDL Elena Udrea spune că ar putea să se alăture acesteia, adăugând că ştie mulţi colegi din teritoriu care s-ar înscrie în Mişcarea Populară.

Udrea a spus că nu crede că preşedintele PDL Vasile Blaga le-ar fi interzis membrilor partidului să facă parte din Mişcarea Populară, arătând că nici nu este interzis de lege ca un membru de partid să facă parte dintr-o fundaţie.

„Am citit în presă, dar mi-e greu să cred că e adevărat, pentru că în PDL sunt colegi care sunt înscrişi în fundaţii cum ar fi în ISP sau în fundaţia domnului Baconschi şi nu a fost nicio problemă niciodată, nici nu este interzis de lege să fii membru al unei fundaţii, deci nu văd de ce nu am putea să fim şi membri ai Mişcării Populare, dacă Mişcarea Populară s-ar adresa la un moment dat şi politicienilor”, a spus Udrea, întrebată în legătură cu faptul că Vasile Blaga ar fi interzis membrilor PDL să facă parte din Mişcarea Populară.

Ea a arătat că deocamdată Mişcarea Populară nu se adresează oamenilor politici, deci nu există contextul în care să se înscrie cineva din partid în Mişcarea Populară.

Udrea a spus că PDL nu trebuie să fie în competiţie cu Mişcarea Populară sau să se teamă de aceasta, ci dimpotrivă, la un moment dat, PDL ar trebui să se regăsească într-un proiect comun cu Mişcarea Populară şi cu alte formaţiuni de centru-dreapta.

„Însă nici nu cred că trebuie să fim în compeţiţie cu Mişcarea Populară, nici nu trebuie să ne temem de Mişcare, dimpotrivă, cred că, la un moment dat, ar trebui să ne regăsim într-un proiect comun Mişcarea Populară, PDL, celelalte formaţiuni de centru-dreapta care văd din sondaje că încep să prindă la electorat”, a adăugat Elena Udrea.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.