Victor Rebegiuc și Mircea Diaconu, premiaţi la Festivalul Internațional de Film București

Luni seară, la Cinema Studio, a avut loc Gala de Deschidere a celei de-a noua ediții a Festivalului Internațional de Film București.

În cadrul Galei, la invitația Directorulul festivalului, Dana Dimitriu Chelba, Principele Radu al României a înmânat Premii de Excelență lui Victor Rebegiuc și Mircea Diaconu.

Printre personalitățile prezente în sală s-au numărat: Călin Popescu Tăriceanu, Diana Lupescu, Ioana Flora, Ana Ularu, Dorian Boguță, Malvina Cervenschi, Velvet Moraru, Dan Nanoveanu, Nae Caranfil, Magda Mihăilescu, Iulia Rugină, Andre Ceuterick, Dragan Marinkovic, Edna și Dan Făinaru.

În deschiderea Festivalului Internațional de Film București a rulat producţia daneză Jagten/Vânătoarea, proiectată în avanpremieră în România.

Competiţia Bucureşti IFF începe astăzi în forţă cu Compliance/ Supunere, filmul șoc al acestei ediții, bazat pe fapte pe cât de incredibile, pe atât de reale. Compliance a fost lansat la Sundance și a avut premiera europeană la Locarno. Filmul va fi proiectat începând cu ora 19:00 la Cinema Studio.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.